• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrelja pred revanš sa Klaksvikom: "Imamo ogroman motiv da obradujemo čitav naš grad"

Autor Haris Krhalić

Damir Hrelja komentarisao je predstojeći evropski meč.

 Damir Hrelja o utakmici sa KI Klaksvikom Izvor: Shutterstock

Fudbaleri Borca spremaju se za revanš utakmicu utakmicu trećeg kola kvalifikacija Lige Evrope u kojoj dočekuju KI Klaksvik.

U Banjaluci moraju da nadoknade gol zaostatka iz prve utakmice, a “crveno plavi” uvjereni su da mogu do rezultata kojim bi ostvarili istorijski uspjeh – evropsku jesen.

Damir Hrelja poručuje da je ekipa motivisana da pokaže svoje pravo lice.

“Dobro treniramo i uvjeren sam da ćemo biti pravi u četvrtak. Svjesni smo grešaka koje smo napravili u prvoj utakmici i potrudićemo se da ih ne ponovimo. Imamo ogroman motiv da napravimo veliki, istorijski uspjeh i da obradujemo čitav grad i naše navijače. Znamo šta nam donosi predstojeća utakmica i spremni smo da ostavimo srce na terenu za pobjedu koja nam donosi konačan uspjeh”, kaže Hrelja.

Gol zaostatka iz Toršavna je nadoknadiv, a Hrelja kaže da ekipa mora da bude posvećena samo svojoj igri.

“Nezgodna su ekipa, ali naravno da se može igrati sa njima. Ne tražim alibi za poraz i mišljenja sam da samo mi treba da budemo na nivou na kojem možemo biti. To je naš osnovni cilj. Moramo da uđemo od prvog minuta fokusirani, da budemo borbeni i da iskoristimo huk sa, nadam se, punih tribina.”

Neizostavan je i poziv navijačima, a poznate su i cijene ulaznica.

“Atosfera protiv PAOK-a je bila nevjerovatna. I sad se naježim kada pomislim na navijanje sa tribina. Ipak, ja se nadam da će naši navijači prepoznati važnost utakmice koja nas čeka i da znaju da nam sada njihova podrška treba kao nikad. Čitava ekipa priželjkuje pune tribine i da onda svi zajedno slavimo.” rekao je Hrelja

Meč između Borca i Klaksvika igra se u četvrtak od 21 časa, a bolji iz ovog dvomeča će u plej-ofu za Ligu Evrope ukrstiti koplja sa poraženim timom iz dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem se sastaju Mitjiland i Ferencvaroš (prvi meč 2:0 za Dance).

Poraženi će se preseliti u plej-of Konferencijske lige, gdje ga čeka pobjednik dvomeča trećeg kola ovog takmičenja između HJK Helsinkija i Dečića (prvi meč 1:0 za finski tim).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC