• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počela prodaja ulaznica za utakmicu Borac - Klaksvik!

Autor Haris Krhalić

Utakmica se igra ovog četvrtka.

 Ulaznice za utakmicu Borac Klaksvik Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Fudbaleri Borca poraženi su od KI Klaksvika u Toršavnu rezultatom 2:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Revanš se igra ovog četvrtka (15. avgust) od 21.00 časa na Gradskom stadionu u Banjaluci, a iz kluba su danas obavijestili javnost da su ulaznice za ovaj meč puštene u prodaju po sljedećim cijenama:

  • zapadna tribina, sektori A i D: 30 KM
  • zapadna tribina, sektori B i C: 40 KM
  • istočna tribina: 20 KM

Ulaznice se mogu kupiti u zvaničnoj klupskoj prodavnici na platou kod Narodnog pozorišta Republike Srpske (radno vrijeme: 13.00 - 20.00 časova) te biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona (radno vrijeme: 10.00 - 17.00 časova).

Bolji iz ovog dvomeča će u plej-ofu za Ligu Evrope ukrstiti koplja sa poraženim timom iz dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem se sastaju Mitjiland i Ferencvaroš (prvi meč 2:0 za Dance).

Poraženi će se preseliti u plej-of Konferencijske lige, gdje ga čeka pobjednik dvomeča trećeg kola ovog takmičenja između HJK Helsinkija i Dečića (prvi meč 1:0 za finski tim).

Možda će vas zanimati

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Micko

Sramota. Na Kosevu karte 8,12 i 15 KM, a ovde tri puta skuplje. I jos je na Kosevu bio mnogo kvalitetniji protivnik nego ovi s Farskih ostrva.Fuj,treba vas bojkotovati.....

Sirotinjo i bogu si teska

@Micko Kosevo prima tri puta vise nego gradski stadion, te se na kosevu nije igralo trece kolo kval za ligu evrope....a usotalom ako ti je to bolje ti bujrum sto bi jalija rekla na kosevo

Micko

@Micko Igralo se drugo kolo kvalifikacije za Ligu Konferencije. Evo bice Borac u tim kvalifikacijama sledece godine, pa cemo vidjeti da li ce cijene biti Sarajevske ili Banjalucke.....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC