• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivane, vrime je – da odeš! Potvrđeno sa Poljuda, razišli se Perišić i Hajduk!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Svi su ga molili da dođe, a sada ga prozivaju jer napušta klub.

 Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk Izvor: Zvonimir Barisin / Pixel Media / Profimedia

Dvije godine trajala je akcija Hajduka i njegovih navijača "Ivane, vrime je" da vrate Ivana Perišića u Hajduk, molio ga je i hrvatski teniser Mate Pavić na Vimbdonu, a nakon što su dočekali jedan od najzvučnijih transfera u regionu, nije to dugo potrajalo.

Samo sedam mjeseci nakon povratka Ivana Perišića u Split, proslavljeni hrvatski fudbaler napustiće rodni grad, ali u potpuno drugačijem raspoloženju.

Već mjesec dana traje priča o njegovom odlasku, Perišić je obavijestio novog trenera Đenara Gatuza da želi da ide, potom bio i suspendovan zbog nediscipline na treningu, sklonjen iz tima, te žestoko kritikovan od Hajdukovih navijača koji ga optužuju za izdaju.
Nakon svega, jasno je da Perišić i definitivno napušta Hajduk, a to je nakon sastanka sa bivšim fudbalerom Totenhema i Intera potvrdio i sportski direktor "bilih" Nikola kalinić za zvanični sajt kluba.

"Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na klub, ali posebno na Ivana i obitelj koji su nezasluženo doživjeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se saradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus cijelog kluba je na uzvratnoj utakmici zato pozivam navijače da daju punu podršku momčadi i stručnom štabu pred ispunjenim Poljudom na putu prema plej-ofu", rekao je Kalinić za zvanični sajt Hajduka.

Time je konačno okončana saga i Perišić će napustiti Hajduk poslije samo sedam mjeseci.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC