• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlado Jagodić pred gostovanje "najnezgodnijem protivniku": Vrijeme je da igrači osjete trenutak i vjeruju u sebe

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sloga će u subotu od 17.30 u Tomislavgradu igrati protiv Posušja.

 Vlado Jagodić najavio utakmicu Posušje Sloga Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Nije Vlado Jagodić protiv Sarajeva uspio da sprovede svoje ideje u djelo, pa su fudbaleri Sloge doživjeli poraz na svojim "Lukama" 1:3. Nema mnogo vremena za kukanje, naredni meč već je na pragu i to izuzetno teško gostovanje Posušju.

Susret trećeg kola Premijer lige BiH biće odigran u subotu od 17.30 na stadionu u Tomislavgradu, zbog renoviranja terena na "Mokrom docu".

"Poslije utakmice protiv Sarajeva, gdje smo imali mnogo grešaka, ali i taktičke neodgovornosti pojedinih igrača, u ovoj utakmici protiv Posušja u Tomislavgradu moramo učiniti sve što možemo da popravimo negativne stvari", rekao je Jagodić u najavi susreta.

Iskusni stručnjak svjestan je da tradicija ne ide njegovom timu u prilog. Četiri puta Sloga je gostovala Posušju, istina nikad u Tomislavgradu, i sve mečeve je izgubila - tri u prvenstvu (2:4, 0:4, 1:2), te jednom u Kupu BiH (2:3).

"Oni su nam tradicionalno najnezgodniji protivnik. Tri meča smo izgubili u Posušju, ovdje smo ih dva puta dobili. Ali, jasno je kao dan da mi imamo kvalitet, da nam treba takmičarskih utakmica i vjerujem da je samo pitanje trenutka kada ćemo mi odigrati kvalitetno. Veliki sam optimista. Očekujem to već od utakmice u Tomislavgradu, protiv protivnika koji ima šest bodova iz dvije utakmice. Možda je to i dobro. Ove godine ispadaju četiri kluba i svi znamo da smo svi u grču. Želim da igrači urade samo ono što treniramo", jasan je Jagodić.

Trener Sloge potom se osvrnuo na igrački kadar. Nemanja Đokić i Stefan Milosavljević doživjeli su povrede u duelu sa Sarajlijama, tako da vjerovatno neće biti u konkurenciji za sutrašnji meč.

"Đokić je doživio distorziju zgloba i na njega ne računamo, dok je Milosavljević osjetio bol i s njim moramo biti oprezni. Ostali su tu. Očekujem da shvate trenutak i vjeruju u sebe. Ako nismo optimisti i ne vjerujemo u sebe, teško da šta možemo uraditi. Nije isto igrati u Tomislavgradu i u Posušju i tu vidim našu priliku. Imamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu", poručio je Jagodić.

Izvor: MONDO/Sport i mladi/Rade Šešlak

Toni Jović igrao je za brojne klubove iz BiH, a upravo je iz Posušja prošle godine stigao u Slogu, tako da veoma dobro poznaje bivše saigrače, koji su godinama na okupu.

"Prvi meč nismo odradili kako smo se dogovorili. Primilo smo naivno neke golove, kakve ne bi trebalo da primamo. Sada protiv Posušja idemo da se iskupimo za tu utakmicu. Mislim da nas očekuje dobra utakmica, protiv ekipe koja voli igrati, koja je na okupu već dvije-tri godine. Tu je veliki broj igrača sa kojima sam igrao, tako da ih dobro poznajem, a i oni mene. Nema skrivenih tajni i nadam se što boljem rezultatu za nas", rekao je golgeter dobojskih "crveno-bijelih".

Dakle, Sloga je za sada bez bodova (odgođen meč prvog kola protiv Zrinjskog), dok su Posušaci na maksimalnih šest, koliko ima i Sarajevo. U dva uvodna kola zabilježili su trijumfe protiv Igmana 1:0 i Slobode 2:0, tako da još uvijek u novom prvenstvu nisu primili gol.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC