• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Bode Glimt Crvena zvezda prenos uživo livestream

FK Crvena zvezda poražena rezultatom 2:1.

 Bode Glimt Crvena zvezda prenos uživo livestream Izvor: dušan ninković/mondo

Bode Glimt - Crvena zvezda 2:1! To je rezultat prve utakmice plej-ofa za Ligu šampiona, u kojoj je rezervista crveno-bijelih Ognjen Mimović u 75. minutu postavio konačan rezultat, koji daje nadu pred revanš naredne srijede.

Mučila se Zvezda duže od sat vremena na sjeverozapadu Norveške, domaćin ju je pritiskao i pritiskao sve dok je nije potpuno sabio u njen kazneni prostor na početku drugog dijela meča. Iskoristio je tu situaciju da dva puta savladala golmana Marka Ilića. U 52. minutu on je "zaplivao" na centaršut sa desne strane što je iskoristio Odin Bjerfut da ga lako savlada za 1:0, a nedugo poslije toga, u 62. minutu, Isak Mata dobio je previše prostora na desnoj strani da savlada Ilića, koji tada nije mogao da reaguje.

Potpuno pritisnuta uz zid, Zvezda je u tom trenutku počela da igra fudbal. Bilo je potrebno da primi dva gola, da ima sreću da ne padnu bar još dva u njenu mrežu, a bilo je potrebno i da Vladan Milojević napravi tri izmjene, da izvede Luku Ilića, Šerifa Endiajea i Milana Rodića, a da uvede Milsona, Bruna Duartea i Ognjena Mimovića, koji golom u gužvi 15 minuta prije kraja dao realnu šansu crveno-bijelima da se naredne nedjelje, na izvjesno punoj Marakani, treći put plasiraju u Ligu šampiona pod Milojevićevim vođstvom.

Klikom na "RAZVOJ DOGAĐAJA" pročitajte kako je izgledao meč u Bodeu!

22:51

Kraj utakmice!

Bode Glimt - Crvena zvezda 2:1! Golom Ognjena Mimovića 15 minuta pre kraja, Zvezda je izborila nadu da će igrati Ligu šampiona! Revanš je zakazan za narednu srijedu, na stadionu "Rajko Mitić".

22:44

86' Điga spasava crveno-bijele u završnici

Nespretno je reagovao Ognjen Mimović, a Naser Điga je spriječio treći gol Norvežana, koji opet postaju opasni dok se meč bliži kraju.

22:43

Zvezdino dijete iz Gornjeg Milanovca čuva nadu!

Ognjen Mimović ušao je u igru u 56. minutu umjesto Milana Rodića i dao jako bitan gol u Norveškoj

Izvor: MN PRESS

22:32

75' GOOOOL, ZVEZDA JE OPET ŽIVA!

Smanili su crveno-bijeli zaostatak na 1:2, golom rezerviste Ognjena Mimovića poslije prekida! Bio je na pravom mjestu kraj desne stative, da ubaci loptu u mrežu Norvežana!

22:20

Gol - Bode vodi 2:0, Zvezdi sve dalja Liga šampiona!

Isak Mata je dobio mnogo prostora na desnoj strani, namestio se lako kao na treningu i uz rutinski pogodio lošu reakciju Seola i kasni prilazak Đige.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

22:17

59' Zvezdini pokušaji u gužvi

Mirko Ivanić, pa Timi Maks Elšnik pokušali su da ugroze Bode udarcima u punom šesnaestercu doimaćih, ali rezultat ostaje 1:0 za Norvežane. U sljedećoj akciji, glavom je pokušao i Luka Ilić

22:09

52' GOL - ZVEZDA GUBI U NORVEŠKOJ!

Bode je poveo 1:0 udarcem glavom štopera Odina Bjerfuta. Zvezda je od poluvremena u toliko velikim problemima da se samo čekao trenutak u kojem će Bode povesti. I dogodio se poslije sedam minuta nastavka!

Izvor: TV Arena sport/screenshot

22:08

50' Zvezda ne može da dođe sebi, opet šansa Bodea!

Jens Peter Hauge sada je imao mnogo prostora na oko sedam metara od gola, šutirao je snažno i preko gola, Crveno-bijeli ne mogu da se povežu u drugom dijelu meča.

22:05

47' Ponovo brani Marko Ilić

Odmah odbrana Marka Ilića! Vezista Hakon Evjen šutirao je sa lijeve strane, skoro iz "mrtvog" ugla, a srpski golman je stajao na bližoj stativi i dobro se pozicionirao da spriječi bilo kakvu neprijatnost.

22:02

Počinje drugo poluvrijeme

Nema promjena ni u jednom timu

21:46

Kraj prvog poluvremena

21:43

44' Poništen gol Zvezde, pogodio je Endiaje

Centarfor crveno-bijelih Šerif Endiaje aktivirao se iz ofsajda i pogodio gol Bode Glimta. Ostaje 0:0

21:37

38' Prečka!

Zatresla se prečka Zvezdinog gola, poslije još jednog napada Bode Glimta! Gađao je sa distance vezista Frejdrik Sjevold, Marko Ilić je bio savladan, ali je crveno-bijele spasila prečka!

21:34

35' Zvezda se pojavila na polovini Bodea

Dugo traju napadi domaćih (68 - 32 odsto posjed lopte u korist Norvežana), a crveno-bijeli su imali jedan od malobrojnih napada u 35. minutu, kada je Piter Olajinka pokušao da šutne loptu koju mu je ostavio Ilić, ali je taj pokušaj blokiran.

21:32

Počela je kiša, evo zašto to nije dobro za Zvezdu

Dok se napadi Bode Glimta nižu sve češće, počela je sve jača kiša da pada. Vještački teren u tim okolnostima postaje još brži nego inače, pa ekipa koja ne igra svaki dan na njemu mora da se brzo adaptira na takvu podlogu.

21:32

Od Bode Glimta do San Sira i nazad

Jens Peter Hauge (24), krilni napadač rođen u Bodeu vratio se ove godine u svoj matični tim poslije četiri godine u inostranstvu, tokom kojih je igrao za Milan, Ajntraht i Gent. U rodnom gradu igra od januara i biće na pozajmici do kraja godine, uz opciju da ga Bode Glimt otkupi od Ajntrahta. Milan ga je 2020. godine platio 4,8 miliona evra, a Ajntraht ga je dvije godine kasnije platio 8,2 miliona.

21:20

U toku je 21. minut, igra se žestoko

Rezultat je i dalje 0:0.

Izvor: dušan ninković/mondo

21:18

19' Uzburkala se igra!

Poslije prvog kornera za Crvenu zvezdu, koji je veoma dobro izveo Hvang, razvila se ekspresna kontra Bode Glimta i još jedan šut Isaka Mate - lijevom nogom, sa oko 20 metara sa lijeve strane, preko gola.

21:12

13' Prvi šut i sigurna odbrana Marka Ilića

Bode Glimt je u nekoliko dodavanja našao slobodnog Isaka Matu, koji je sebi izgradio prostor, ali nije uputio snažan šut. Marko Ilić, Zvezdin golman na večerašnjem meču, bio je na pravom mjestu. Ostaje 0:0.

21:06

Zvezda kreće po levoj strani

Piter Olajinka pokušao je u 6. minutu da prvi put ugrozi domaće, bio je uporan, došao je do kaznenog prostora, ali nije uspio da napravi šansu ni sebi ni saigračima.

21:06

Navijači Zvezde su na stadionu

Pogledajte

00:31
Navijači Crvene Zvezde u Norveškoj
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

20:59

Utakmica je počela!

Crvena zvezda kreće po Ligu šampiona iz Norveške

20:25

Pred stadionom spomenik legendi, a unuk na terenu

Fudbaler Bode Glimta Patrik Berg unuk je klupske legende Haralda Berga. Njegov deda čak ima i spomenik pred stadionom!

20:06

Oglasio se i Omri Glazer

Zvezdin prvi golman, Izraelac Omri Glazer, nije u timu zbog povrede primicača, koja ga muči još od priprema i zbog koje nije branio nijednom. Iz Beograda, tokom terapija i oporavka, on je pružio podršku saigračima.

20:00

Ovo je tim Zvezde za Ligu šampiona!

Marko Ilić - Seol, Điga, Spajić, Rodić - Hvang, Elšnik - Ilić, Ivanić, Olajinka - Ndiaje!

19:59

Teren sa vještačkom travom, hladna Skandinavija...

Evo kakav stadion i teren očekuju Crvenu zvezdu na gostovanju šampionu Norveške

Izvor: dušan ninković/mondo

19:58

Dobro došli u tekstualni prenos

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 čas igraju protiv Bode Glimta u Norveškoj, na početku dvomeča plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Ostanite uz MONDO i pratite meč na krajnjem severu Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije