• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sastav Zvezde za Bode: Milojević mora da mijenja zbog dvije povrede!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije mogao da povede Omrija Glazera u Norvešku, a zatim na posljednjem treningu nije imao ni Pumu Rodrigeza.

 Problemi za Crvenu zvezdu pred meč sa Bode Glimt Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče (21.00) počinje novu evropsku sezonu, a protivnik u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona je Bode/Glimt. Norveški tim uzda se u brz vještački teren na svom stadionu, a navijači Crvene zvezde imaju povjerenja u trenera koji je do sada riješio u svoju korist svih 12 kvalifikacionih evropskih dvomeča na klupi crveno-bijelih.

Milojević je Zvezdu tri puta vodio od prvog kola kvalifikacija do grupne faze, a sada će u svom drugom mandatu, sa potpuno izmijenjenim timom, pokušati da i treći put stigne u Ligu šampiona. U tom poduhvatu već je naišao na probleme jer na teren ne može da izvede najboljih 11.

Zbog povrede koju vuče tokom cijelog ljeta u Beogradu je ostao Omri Glazer, što znači da će na teren Marko Ilić. Ljetno pojačanje Zvezde dobro poznaje Bode/Glimt, a to bi mogao da bude jedan od aduta. Reprezentativac Srbije i na novom spisku selektora Srbije do prije nekoliko nedjelja branio je u Norveškoj.

Ispred njega će se nalaziti četvorica fudbalera - na desnom boku Seol Jung Vu, na lijevom Milan Rodić, a kao štoperski tandem Naser Điga i kapiten Uroš Spajić.

Što se tiče veznog reda, njegov defanzivniji dio trebalo bi da čine Timi Maks Elšnik i In Bom Hvang. Ispred će igrati Mirko Ivanić, a po krilima Felisio Milson i Piter Olajinka. Nigerijac se vratio u ritam golovima protiv Čukaričkog u Pančevu, a iako je planirano da bude starter na lijevom krilu sada su veće šanse da zaigra desno. Tamo je mjesto bilo rezervisano za Pumu Rodrigeza, koji zbog dobijenog udarca nije trenirao dan pred utakmicu. Očekuje se da Olajinka zauzme njegovo mjesto, a da Milson zaigra po lijevoj strani.

Poslednje mjesto u timu zauzeće Šerif Endiaje, koji u očima Vladana Milojevića ima prednost u odnosu na Brunu Duartea. Milojević izuzetno cijeni način na koji Šerif pritiska posljednju liniju protivnika, a mnogi smatraju da su tu najveće Zvezdine šanse za povoljan rezultat.

Pogledajte

00:29
Zagrevanje fudbalera Zvezde
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Kada sve saberemo, Zvezda bi trebalo da zaigra u postavi: M. Ilić - Seol, Điga, Spajić, Rodić - Elšnik, Hvang - Olajinka, Ivanić, Milson - Endiaje.

Pogledajte

00:15
Stadion Bode Glimt
Izvor: MONDO/Dušan Ninković
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC