• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliko pojačanje za odbranu Rome: Ermoso sletio u Rim, čeka se potpis

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dosadašnji defazivac Atletiko Madrida trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor s "vučicom".

 Mario Ermoso Izvor: OSCAR GONZALEZ FUENTES/Shutterstock

Uprkos činjenici da je prelazni rok u Italiji završen, Roma je odlučila da pojača odbranu. Nakon što je propao transfer Kevina Dansa iz Lansa (nije prošao medicinske preglede), u rimskom klubu odlučili su se da angažuju Marija Ermosa (29), dosadašnjeg defanzivca Atletiko Madrida.

Španski centralni defanzivac stigao je u "Vječni grad" na potpis ugovora sa Romom, i to kao slobodan igrač, s obzirom na to da mu je ugovor sa Madriđanima istekao. Istovremeno, redove Rome trebalo bi da napusti Kris Smoling, koji će preći u saudijski klub Al-Fahja.

Španski internacionalac bio je bez kluba nakon što mu je ugovor sa Atletiko Madridom istekao 30. juna, pa mu je bilo dozvoljeno da potpiše za "vučicu" i nakon isteka prelaznog roka.

Očekuje se da će potpisati ugovor do juna 2026. godine, uz opciju da se produži za još jednu sezonu. Ermoso je u junu napunio 29 godina i može igrati i na poziciji centralnog, ali i lijevog beka.

Ermoso, koji je prošao omladinsku školu Real Madrida ali nikad nije zaigrao za prvi tim "kraljevskog" kluba (igrao za Real Madrid B i C), nastupao je ranije još za Valjadolid i Espanjol, a član Atletiko Madrida bio je punih pet godina.

Romu su ovog ljeta već pojačali Artem Dovbik, Matijas Soule, Enco le Fe, Samuel Dal, Saud Abdulhamid, Metju Rajan, Buba Sangare, Manu Kone i Aleksis Salemakers, dok je od RB Lajpciga otkupljen Anhelinjo, koji je i prethodne sezone nosio dres "vučice", ali kao pozajmljen igrač.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC