• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naprijed predstavio internacionalna pojačanja i nove dresove! "Uvijek smo bili avangarda - kreativni i drugačiji!"

Autor Dragan Šutvić

Banjalučki klub promovisao je, osim tri nova igrača, i dresove u kojima će igrati u ovoj sezoni.

 Naprijed predstavljanje novih igrača i dresova Izvor: Promo/FK Naprijed

FK Naprijed predstavio je, osim internacionalnih pojačanja, i novu kolekciju klupskih dresova, na poseban, avangardan i urban način!

Po prvi put, u svojoj 73 godine dugoj istoriji, Naprijed ima internacionalna pojačanja i igrače koji dolaze sa dalekih svjetskih destinacija. Redove ovog sve uspješnijeg domaćeg fudbalskog kluba pojačali su Vitor Enrike Trevisan i Rafael Freitas Žulio Rodrigeš iz Brazila, te Kotaro Aoki iz dalekog Japana.

"Uz ova internacionalna pojačanja na terenu, klub kreće u nove pobjede na utakmicama koje nam predstoje u novoj sportskoj opremi i brojnim članovima omladinske škole, uz želju za daljnji napredak i razvoj kluba na svim poljima. Izuzetno smo zadovoljni što smo u novu sezonu ušli uz ova sjajna internacionalna pojačanja našeg seniorskog tima čime smo ispisali neke nove stranice istorije našeg kluba. Naprijed je oduvijek bio gradski multikultularan klub koji je svima, bez obzira na različitosti, rado otvarao svoja vrata dajući priliku za afirmaciju. Sa jedne strane smo ovim angažmanima to i dokazali, jer vjerujemo da će ovi igrači ponijeti lijepe utiske o našem klubu, gradu i zemlji, a sa druge strane da ćemo i mi od njih nešto naučiti i dobiti kroz njihove dobre igre na terenu", saopšteno je iz ovog kluba, koji se takmiči u Drugoj ligi RS.

Kako rekosmo, osim internacionalnog trojca, klub je predstavio i nove dresove, u kojima će klub nastupati u tekućoj sezoni.

"Naprijed je oduvijek bio avangarda, i mi u klubu se trudimo da budemo kreativni i drugačiji, pa smo tako došli na ideju da promovišemo nove klupske dresove na prepoznatljivim lokacijama našeg naselja i grada što je sjajna i neobična promocija, a veliki broj pozitivnih reakcija i komentara naših sugrađana na našim socijalnim mrežama je dokaz da radimo odlično", ističu iz uprave ovog kluba iz Obilićeva.

Pored toga, iz ovog "malog, a velikog kluba" sa desne obale Vrbasa dodaju da od nove sezone imaju formirane sve takmičarske selekcije koje nastupaju u kvalitetnijim takmičenjima liga mladih, što pokazuje jasno opredjeljenje kluba da razvija mlade talente i jača i dalje svoju omladinsku školu.

Nakon uspješno završenih infrastrukturnih projekata novog objekta u sklopu stadiona FK Naprijed, pomoćnog terena sa vještačkom travom, novom rasvjetom i reflektorima na stadionu, nedavno je uspješno završen i projekat izgradnje nove tribine sa 300 sjedećih mjesta, koju je uprava kluba uspješno završila uz veliki trud, ulaganje i donacije više od 150 pojedinaca i sponzora, koji su prepoznali značaj ovoga kluba za Banjaluku.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MM93

Naprijed FOREVER

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC