• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan doveo 13. ljetno pojačanje: U posljednjem trenutku stigao Senegalac iz treće lige Francuske

Aleksandar Stanojević dobio novu opciju u ofanzivnom dijelu tima, sada je u Partizanu i Pape Furer.

 Pape Furer potpisao za Partizan Izvor: Facebook/Lyon Academy Talents/printscreen

Fudbalski klub Partizan obezbijedio je još jedno pojačanje za nastavak sezone - Aleksandar Stanojević od danas može da računa i na talentovanog fudbalera koji stiže iz Francuske. Pape Furer (18), đak Olimpika iz Liona, 13. je pojačanje ovog ljeta i u klub stiže posljednjeg dana prelaznog roka.

Dosadašnji ofanzivac Olimpika iz Liona kao mlad igrač najviše je igrao za B ekipu Liona, u osnovi je krilni napadač, a može da pokriva i poziciju u centralnom, ofanzivnom delu napada. Pape je zadužio dres sa brojem 27, a navijačima se predstavio odmah po dolasku u crno-bijeli tabor.

"Kao igrač unosim mnogo energije u igri i na terenu. Moj stil je takav da sam predan jakom radu, brz sam i za saigrače znam da kreiram šanse na terenu. Volim da učestvujem i u napadu i u odbrani, dajući najbolje za svoj tim. Želim da poručim saigračima da ću biti apsolutno predan klubu i da ću se boriti za svaki uspjeh Partizana", rekao je Pape i najavio derbi protiv Zvezde:

"Čast mi je da budem dio istorije kluba kakav je Partizan. Naravno da sam čuo za 'vječiti derbi', kao jedan od najvećih fudbalskih rivaliteta u Evropi. Ta strast i navijanje koje navijači pokazuju na derbiju su nevjerovatni i jedva čekam da tako nešto doživim i budem dio toga."

Pape Furer je imao poruku za navijače Partizana.

"Moja želja je da vas učinim ponosnim svaki put kada zakoračim na teren. Spreman sam da dam svaki atom snage za klub i vrijedno radim da bismo zajedno napravili velike uspjehe. Zahvalan sam što ste me prihvatili i ne mogu da dočekam da osjetim vašu podršku i snagu na stadionu. Zajedno možemo da napravimo najveće uspjehe", rekao je ofanzivac iz Senegala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC