• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan "štucao" u prva tri kola, a onda za 30 minuta potopio Veneciju! "Poker" golova pred Liverpul (FOTO, VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri Milana tek u četvrtom kolu italijanske Serije A su stigli do prve pobjede u novoj sezoni! I to na impresivan način!

 Milan deklasirao Veneciju prva pobjeda u Serija A Izvor: Fabrizio Carabelli/IPA Sport/ipa / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mučili su se "rosoneri" na početku sezone i osvojili samo dva boda (remiji sa Torinom i Lacijom po 2:2, te poraz od Parme - 2:1) u iz prve tri utakmice u Seriji A, a onda je ceh u subotnjem meču na "San Siru" platila Venecija!

MILAN - VENECIJA 4:0 (4:0)

Izabranici Paula Fonseke su u četvrtom kolu za samo pola sata postigli "poker" golova u mreži Jesea Joronena i osigurali prvu pobjedu u novoj sezoni.

Prvi put od 1958. godine i duela protiv Aleksandrije, Milan je za pola sata postigao čak četiri gola!

Najprije je već u drugom minutu pogodio Teo Ernandez na asistenciju Rafaela Leaoa, potom je u 16. minutu na centaršut Kristijana Pulišića odlično reagovao Mateo Gabija, da bi onda bila dosuđena dva penala za "rosonere".

Oba opravdana, a prvi put sa kreča je bio siguran Pulišić, a onda i u 30. minutu Tami Abraham - 4:0.

U nastavku su domaći fudbaleri malo "podigli ručnu", kako bi priveli utakmicu kraju, a najinteresantnije je bilo u periodu od 71. do 74. minuta.

Tada su gosti iz Venecije uspjeli da pogode mrežu Majka Manjana, međutim, gol Frančeska Zampana je nakon intervencije iz VAR sobe poništen jer je pogotku prethodio faul.

Da nesreća po gostujući tim bude veća, sudija Davide Di Marko je pokazao žuti karton Hansu Kavilji, kojem je to bio drugi žuti, odnosno crveni karton, pa je Venecija do kraja ostala sa 10 igrača u polju.

Bila je ovo impresivna partija "rosonera", posebno u prvom dijelu, pred početak nove sezone u Ligi šampiona u kojoj će Milan ugostiti engleski Liverpul (utorak, 21.00).

Srpski reprezentativac Strahinja Pavlović od samog početka večerašnje utakmice je bio komandant odbrane Milana i odigrao je svih 90 minuta, dok je susret sa klupe odgledao njegov kolega iz reprezentacije Srbije Luka Jović.



Standings provided by Sofascore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC