• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov košmar koji nema kraja! Crvena zvezda stiže u Humsku, a crno-bijeli u debelom minusu kraj Tekstilca

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Partizanova serija loših rezultata nastavljena je porazom protiv OFK Beograda. Traje nedjeljama i ostavila je crno-bijele i bez rješenja i bez samopouzdanja da preokrenu stvari. A stiže 174. "vječiti derbi".

 FK Partizan u velikim problemima pred vječiti derbi Izvor: Sofascore/MN Press

Partizanovo košmarno ljeto kao da vječno traje. U nedjelju uveče, crno-bijeli su doživjeli poraz od OFK Beograda, u šokantnoj završnici utakmice u Zaječaru.

Bio je to treći uzastopni superligaški meč crno-bijelih u kojem nisu pobijedili (poslije remija 0:0 protiv IMT-a i Vojvodine), a čak sedmi u nizu, ako uzmu u obzir i evropske utakmice protiv Lugana i Genta.

Situacija teško da može da bude teža za tim Aleksandra Stanojevića dok se bliži 174. "vječiti derbi", zvanično zakazan za ponedjeljak, 23. septembar, u 19 časova. Biće to tačno 50. dan od posljednje Partizanove pobjede. Biće to i prvi dan jeseni, nakon ljeta koje će svi u Humskoj željeti da zaborave.

Na dan utakmice u Zaječaru Partizan se oprostio od još jednog napadača, jer je Ksander Severina otišao u Izrael, nakon što je Mateus Saldanja prešao u Ferencvaroš u Mađarskoj. Istovremeno, nije ostvarena Stanojevićeva želja da umjesto Saldanje u špicu bude Lazar Romanić.

Sa druge strane terena, očigledno je da je veliki problem i odbrana, koja nije spriječila OFK Beograd da postigne tri gola, već mu je u završnici čak i asistirala svojim greškama.

Dugo bi trajalo nabrajanje svih problema crno-bijelih u ovom trenutku. Kakva je situacija pokazuje i izgled tabele, na kojoj je Partizan kraj Tekstilca, sa 11 osvojenih bodova u šest kola. Takođe, i sa minusom od osam poena u odnosu na Crvenu zvezdu, uz odigrani meč manje.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC