• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo je Liga šampiona, nije naše prvenstvo": Mirko Ivanić otvorio dušu poslije poraza Zvezde

Autor Dragan Šutvić

Mirko Ivanić nezadovoljan lošim ulaskom Crvene zvezde u meč protiv Benfike.

 Crvena zvezda Benfika izjava Mirka Ivanića Izvor: RTS/Screenshot

Crvena zvezda je doživjela poraz na startu Lige šampiona protiv Benfike, a opšti utisak je da je za to krivo slabo prvo poluvrijeme. Zvezda je do pauze gubila 2:0, bila je šokirana i povredom Ognjenom Mimovića i "tumbanjem" ostatka tima, da bi u nastavku bila daleko bolja i stigla je do gola preko Milsona. Na kraju, samo "utješni" pošto je Benfika slavila 2:1.

Koliko je Vladan Milojević kritički bio nastrojen prema pristupu u prvom dijelu igre, toliko su bili i njegovi igrači, pa je Mirko Ivanić posebno bio nezadovoljan slabom partijom:

"Mislim da svako ko je gledao utakmicu može da kaže da je naš loš ulazak u meč, kocnentracija, agresivnost i loše stajanje - uticalo da nas kazne. Ovo je Liga šampiona, nije naše prvenstvo, gdje možeš da dozvoliš invidiualne greške. Oni brzo reaguju na izgubljene lopte i to kažnjavaju  Namjestili smo se u drugom poluvremenu i pružili smo, po mom mišljenju, tada odličnu partiju", poručio je Ivanić za RTS.

"Ostaje žal što nismo dali sve od sebe, to je najgore za svakog sportistu kad zna da može više", dodao je jedan od najboljih pojedinaca Crvene zvezde u porazu od Benfike.

Slične stvari Mirko Ivanić ispričao je u razgovoru i za TV Arena Sport:

"Samo smo se jedne stvari bojali, to je da ne kažemo poslije meča da smo mogli više. Pričali smo da treba dobro da uđemo u meč. Imali smo pad koncentracije, loše smo ušli u meč i to nas je koštalo. U drugom dijelu smo pokazali da nećemo da budemo samo puki učesnici u Ligi šampiona. Ostaje žal, ne smijemo sebi da dopuštamo takve greške kao u prvom dijelu. Mnogo individualnih grešaka, loše smo stajali, nije kao ono što smo navikli, loše smo ušli u meč".

Prema mišljenju fudbalera Zvezde, Benfika je odličan tim koji nije iznenadio igrače, samo ih je iznenadila njihova loša igra. Bodrili su se, priča Ivanić, a potom je uvidio da su "svi malo olabavljeni". Podsjeća fudbaler Zvezde da to više ne smije: "Ostaje na nama da vidimo šta je razlog, moramo dalje. Pokazali smo u drugom dijelu kako treba da izgledamo u Ligi šampiona".

Crvena zvezda naredni meč u Ligi šampiona igra 1. oktobra protiv Intera na "San Siru", ali već u ponedjeljak mora da misli na Partizan:

"Naravno da će da bude energije za derbi", dodao je Ivanić.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC