• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golčina i pobjeda za nadu u bolji Partizan: Crno-bijeli srušili Lalatovića, ali odbrana i dalje pravi probleme

Autor Haris Krhalić

Partizan je savladao Mladost iz Lučana i polako počeo da izlazi iz krize.

 Partizan Mladost Lučani Superliga Srbije Izvor: MN PRESS

Živ je Partizan! Fudbaleri crno-belih otišli su na gostovanje u Lučane i rutinski su savladali trećeplasiranu ekipu Superlige Mladost 3:1 (1:1). Predvođeni Brankom Krsmanovićem sa klupe crno-bijeli su pokazali da mogu da pobjeđuju u Superligi. Napad je izgledao mnogo bolje nego na prethodnim mečevima, ali odbrana i dalje mnogo griješi i tu definitivno Partizan mora bolje.

Nametnuo je gostujući tim svoj ritam od samog starta meča, uspjeli su da naprave nekoliko šansi prije nego što je Mihailo Ilić pogodio za 1:0 u 12. minutu. Nakon što je Saša Stamenković jedva odbranio šut Jovanovića lopta je otišla u korner, a poslije centaršuta vidjeli smo samog štopera Partizana u petercu domaćina. Lako je savladao golmana i poveli su crno-bijeli.

Drugi gol je djelo Đorđa Jovanovića iz 26. minuta, a nakon što je u još nekoliko navrata Jovanović mučio odbranu rivala crno-bijelima je odbrana opet napravila problem. Poslije greške defanzivaca sviran je penal i gol je sa bijele tačke postigao iskusni Aleksandar Pejović.

Na kraju je u drugom poluvremenu viđen jedan gol, ali kakav! Poslije kontre u kojoj je mladi Nemanja Trifunović pogodio stativu vidjeli smo golčinu Stefana Kovača. Dobio je povratnu loptu, a onda sa 17 metara poslao neodbranjiv šut u gol rivala. Partizan je ovom pobjedom prekinuo niz od četiri meča bez trijumfa i došao je do šestog mjesta na tabeli, dok je Mladost treća.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC