• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Znam da Sale to ne voli, ali moram da kažem!" Partizan konačno pobijedio, ali na Stanojevićeve karte

Branko Vukašinović je poslije pobjede Partizana nad Mladosti iz Lučana pričao o Savi Miloševiću i Aleksandru Stanojeviću.

 Vukašinović i Lalatović izjave nakon utakmice Izvor: TV Arena sport/screenshot

Partizan je konačno pobijedio! Poslije osam mečeva zaredom bez trijumfa crno-bijeli su uspjeli da savladaju Mladost iz Lučana 3:1 na gostovanju, a na ovom meču tim iz Humske vodio je Branko Vukašinović. Iskusni stručnjak je bio prelazno rješenje dok Savo Milošević ne preuzme tim, a poslije meča je istakao da vjeruje da će Savo Milošević na klupi donijeti boljitak crno-bijelima. 

"S obzirom na veličinu kluba u kom se nalazimo to je samo blag uspon. Iako je pobjeda izvojevana na muški način, kvalitetnom igrom. Novi trener novi list, ako bude donio ono što je ranije donosio Partizanu biće dobro. Ja se nadam da hoće", počeo je Vukašinović. 

Istakao je da je dogovor takav da će ostati u stručnom štabu i kod Save Miloševića, a poslije pobjede je morao da se zahvali Aleksandru Stanojeviću. "Iskoristio bih ovu priliku da kažem da sam veoma srećan što sam predvodio ovu utakmicu u kojoj smo slavili. Međutim moram onako žargonski da kažem da sam ja ovu utakmicu pobijedio na Stanojevićeve karte, handirao sam njegove karte i taj čovjek je radio sve ovo vrijeme. Ja ga pozdravljam ovaj put iako znam da on to ne voli, može se protumačiti kao patetika, ali Sale pozdrav", istakao je Vukašinović.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Sa druge strane Nenad Lalatović je bio nezadovoljan time što je njegova ekipa propustila svoje šanse za pogodak, a takođe i reakcijama odbrane Lučanaca kod primljenih pogodaka. 

"Primili smo jako naivno golove, onda jednostavno Partizan ima taj kvalitet. U prvom i drugom poluvrremenu smo imali po dvije-tri šanse. Ovaj treći gol Kovača je prelomio utakmicu. Imali smo mogućnost da izvučemo neriješeno. Sa prvim poluvremenom sam nezadovoljan, sa drugim sam zadovoljan. Imamo dobar tim, jako smo opasni i zaslužili smo da damo bar još kjedan gol. Partizan je sve svoje šanse iskoristio, mi smo naše šanse ispustili", rekao je Nenad Lalatović poslije meča za "Arenu sport". 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC