• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Intera otvorio karte pred Crvenu zvezdu: Inzagi ima dvije dileme i otkrio je koje su

Trener Intera oglasio se uoči utakmice protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona u Italiji

 Simone Inzagi Izvor: Shutterstock

Trener Intera Simone Inzagi oglasio se pred utakmicu protiv Crvene zvezde u utorak, na stadionu "Đuzepe Meaca" od 21 čas. Dan pred 2. kolo Lige šampiona, trofejni trener naglasio je da njegov tim mora da bude potpuno usredsređen protiv šampiona Srbije.

"Zjelinski će igrati sigurno i biće starter, dok imam dvije dileme - Čalhanoglu ili Aslani i Mkitarjan ili Fratezi. Svi napadači su srepmni i još nisam odlučio ko će početi", kazao je on, uz potvrdu da će holandski defanzivac Denzel Dumfris biti u timu.

"Prolazili smo uvijek grupu Lige šampiona sa lakoćom, ali ove sezone zbog novog formata ne možete da pravite kalkulaciju. Potrebno je da budemo fokusirani od prvih utakmica, to znači i sutra. Crvena zvezda ima za sobom devet prvenstvenih utakmica i baraž za Ligu šampiona, dobro je treniran tim i ima izvanredne elemente. Moraćemo da budemo spremni i za zamke".

Inter je u subotu uveče pobijedio na gostovanju Udinezeu 3:2, nakon što je prethodno izgubio od Milana u derbiju i igrao neriješeno protiv Mančester sitija i Monce.

"Teško je pobijediti, a još je teže pobjeđivati u nizu. Prolazili smo kroz teškoće, ali nismo jedini. Bilo je šest različitih lidera tabele Serije A u uvodnih šest kola, što je sjajna ravnoteža. U subotu smo vidjeli kako može da igra Inter, ali ne smijemo da primamo golove. Da se nisu dogodile te dvije šanse Udinezea, danas ne bismo pričali ni o čemu drugom".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC