• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da nije kolega pio vino? Gvardiola ostao u šoku kad je čuo pitanje u Bratislavi

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pep Gvardiola nije mogao da sakrije emocije kada je čuo poređenje sa Antonijem Gaudijem.

 Vladimir Vajs uporedio Pepa Gvardiolu sa Antonijem Gaudijem Izvor: Printscreen/YouTube/Hayters TV

Mančester siti doputovao je u Bratislavu i tamo će protiv Slovana igrati u drugom kolu Lige šampiona. Poslije remija sa Interom na startu elitnog takmičenja, Pep Gvardiola želi pobjedu, tri boda i "buđenje" tima koji je u posljednja četiri kola upisao tri remija.

Prije tog meča je na konferenciji za medije imao i jednu reakciju koja je postala hit. Ostao je iznenađen kada je čuo jedno pitanje novinara. Rekli su mu da ga je trener Slovana Vladimir Vajs uporedio sa čuvenim arhitektom Antonijem Gaudijem. "Jel' kolega popio čašu vina prije nego što je to rekao?", izgovorio je Gvardiola i počeo da se smije.

Prija mu kada čuje lijepe riječi od kolega. "Cijenim sve to naravno, znam kakav je ovo posao. I ja imam svoje sumnje, razmišljam mnogo, ponekad i previše. Znam da sam u fantastičnom klubu sa vrhunskim igračima. U Kataloniji, Gaudi... On je jedan od najvećih. Hvala na divnim riječima."

Oduševljen je djelima čuvenog španskog arhitekte koji je rođen u Kataloniji gdje je i njegovo najpoznatije djelo "Sagrada familija". O tome je pričao i Pep. "Sagrada familija, još nije završena. Kada dođete ispred, onda shvatite šta je uradio. Kakvu viziju je imao u to vrijeme, bez tehnologije, bez svega, djeluje nemoguće. Nadam se da ćemo uskoro završiti to i da će svi moći da uživaju."

Uslijedilo je i pitanje kada će on završiti svoje djelo, aludirajući donekle i na kraj karijere. "Čak i da odem u penziju ovog momenta bio bih više nego zadovoljan. Nikada u životu nisam pomislio da ću ovako nešto uspjeti u životu. Zahvalan sam i ne mogu da poželim ništa više", zaključio je Gvardiola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC