• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpuna ludnica u Ligi šampiona, radovao se bivši igrač Zvezde: Pet golova, dva promašena penala i dva autogola!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fantastične dvije utakmice vidjeli smo u popodnevnom terminu Lige šampiona u srijedu.

 Fejnord Izvor: Box to Box Pictures/Tom Bode / imago sportfotodienst / Profimedia

Kakva ludnica u Ligi šampiona, dva meča i osam golova! Popodnevni mečevi odigrani u srijedu donijeli su mnogo uzbuđenja i nešto što se viđa češće na video igricama nego u stvarnom životu. Upravo to se dogodilo na utakmici u Španiji gdje je Đirona izgubila od Fejenorda sa 3:2.

Domaćin je poveo preko Lopeza u 19. minutu, onda je u 23. minutu vezni igrač Erera zatresao sopstvenu mrežu, pa je Milambo u 33. donio potpuni preokret gostima. Imali su potom i priliku da vjerovatno stave i tačku pošto je Ueda u 36. minutu izveo penal, ali je Gazaniga "pročitao" njegov potez i odbranio jedanaesterac, pa je tim iz Holandije na pauzu otišao sa vođstvom od 2:1.

Priliku za izjednačenje Đirona je imala u 67. minutu kada je Makedonac Bojan Miovski uzeo loptu, ali je Velenrojter uradio isto što i njegov kolega u prvom dijelu, odbranio je penal. Nije mogao mnogo sedam minuta kasnije kada je Van de Bek poravnao rezultat. Izgledalo je da će domaćin da dođe do tri boda, ali je onda Krejči u 79. minutu postigao autogol. I još se u 95. minutu gledao VAR zbog potencijalnog penala za španski tim koji na kraju ipak nije dosuđen. Da rezimiramo, pet golova, dva promašena penala i dva autogola. Na kraju se radovao i bivši igrač Crvene zvezde In Bom Hvang koji je odigrao svih 90 minuta za Fejenord.

Na neutralnom terenu u Gelzenkirhenu Šahtjor je dočekao Atalantu i tamo je italijanski tim slavio sa 3:0. Srpski reprezentativac Lazar Samardžić proveo je svih 90 minuta na terenu. Strijelci za goste bili su Đimsiti, Lukman i Belanova.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC