• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šest golova smo primili iz grešaka": Milojević hvalio samo jednog igrača Crvene zvezde

Trener Crvene zvezde oglasio se nakon ubjedljive pobjede Intera nad srpskim predstavnikom.

 Vladan Milojević Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde ubjedljivo su poraženi od Intera (4:0) na stadionu "Đuzepe Meaca", u drugom kolu Lige šampiona. Po riječima Vladana Milojevića, sva četiri pogotka Zvezda je poklonila jednom od najboljih timova Evrope i tako nastavila trend sa utakmice protiv Benfike, iako je veći dio meča odigrala sasvim pristojno i sve do 60. minuta bila u igri za dobar rezultat.

Na konferenciji poslije meča u Milanu Vladan Milojević se osvrnuo na sve primljene pogotke, ali i sistem koji je izabrao za ovaj meč. Po njegovim riječima, formacija i izbor igrača nisu uticali na ubjedljiv poraz - individualne greške jesu.

"Rezultat je takav. Primili smo četiri gola, sami sebi smo ih dali i nedopustivo je da na ovakvom nivou primamo ovakve utakmice. Zatvarali smo tamo gdje je Inter bio najjači, ali kada pravite greške ne mogu puno da kažem. Primili smo šest golova i sami sebi smo ih dali iz klasičnih individualnih grešaka, to je utisak", rekao je Vladan Milojević i dodao: "Greške nemaju veze sa sistemom, to su individualne. Ako ste pratili Inter znate kako igra, sve drugačije je klasično samoubistvo."

Šef stručnog štaba Crvene zvezde istakao je i ambicije svog tima u ovogodišnjoj ligi šampiona, iako je jasno da crveno-bijeli bodove za skok na tabeli ne mogu tražiti na mečevima poput gostovanja Interu, jednom od najboljih evropskih timova u posljednjih nekoliko sezona.

"Želja nam je da se što više plasiramo, ali trudićemo se da svaku utakmicu gledamo ponaosob. Igrali smo protiv jakih rivala, rekli smo da ćemo dati sve od sebe da skupimo što više bodova. Ima još puno da se igra, svaki meč biće novo iskustvo", istakao je trener Crvene zvezde.

Jedini fudbaler Crvene zvezde koji je na meču protiv Intera bio na nivou Lige šampiona jeste Andrija Maksimović (17), biser iz mlađih kategorija. Na njega je Milojević posebno ponosan nakon ovakve utakmice. "Maksimović je još jednom pokazao svijetlu budućnost, dijete koje će pokazati ko je i šta je. Zvezda mora da bude ponosna što ima tako kvalitetnog igrača, odlučnog i hrabrog. Nijednog trenutka se nije vidio strah. Puno mi je srce kao treneru i siguran sam da će izrasti u jednog od najboljih igrača koje je Srbija iznjedrila posljednjih godina", zaključio je iskusni stručnjak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC