• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štoperi Bajerna zabijali, ali i primali golove! Ajntraht šokirao Bavarce u nadoknadi!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novi kiks Bajerna, ekipa Vensana Kompanija u posljednjim trenucima ostala bez trijumfa.

 Bundesliga Ajntraht Frankfurt Bajern 3-3 Izvor: Daniel ROLAND / AFP / Profimedia

Poslije remija sa Bajerom i poraza od Aston Vile fudbaleri Bajerna nastavili su sa serijom neuspjeha remijem na gostovanju u Frankfurtu gdje su vodili sve do 94. minuta,

Ekipa Vensana Kompanija remizirala je 3:3 protiv hrabrog domaćina koji je ogolio probleme Bajerna, prije svega u odbrani i u posljednjim trenucima meča stigao do velikog boda.

Obojica štopera Bajerna, Kim Min-Jae i Dajot Upamekano našli su se u ulozi golgetera i pogađali na ovom meču, ali u tri navrata pokazali da ne mogu da se nose sa brzim kontranapadima protivnika, što je bilo dovoljno Ajntrahtu za tri gola.

Poslije prvog poluvremena na semaforu je stajalo 2:2, iako je odnos u šutevima bio 12:3 za Bajern, a kompletna ekipa Vensana Kompanija provela je praktično cijelo prvo poluvrijeme na protivničkoj polovini.

Ipak, dva bijega i dvije brze realizacije Omara Marmuša i Huga Ekitikea u jeku Bajernovih napada donijeli su Ajntrahtu preokret, pa je gol Upamekana poslije kornera i gužve u petercu donio tek izjednačenje.

Hari Kejn nije se upisao u strijelce na ovom meču, ali je njegova asistencija praktično petom bila dovoljna Mihaelu Oliseu za gol za 3:2 i činilo se da će Bavarci prekinuti seriju od četiri vezana trijumfa Ajntrahta porazom.
U posljednje vrijeme često kritikovani Manuel Nojer zbog njegovih izlazaka iz šesnaesterca u drugom poluvremenu je upravo takvim intervencijama ckoro na centru terena, spriječio je kontranapade i gotovo sigurne pogotke, ali nije mogao da ispravi sve ono što je njegova odbrana uprskala.

Ni situacija iz 84. minuta, kada je Ebimbe zakasnio za korak na centaršut Kristensena nije bila dovoljno upozorenje za igrače Bajerna i kazna je uslijedila u nadoknadi.

U novoj kontri domaćina Ebimbe se dobrim dodavanjem glavom iskupio za promašaj, a Omar Marmuš svojim drugim golom na meču izjednačio je na 3:3 i defitinivno upalio alarme u redovima minhenskog kluba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC