• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Lako je tako, malo zabavite ljude i budete interesantni": Piksi odgovorio Radetu Bogdanoviću zbog Vlahovića

Autor Dragan Šutvić

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi osvrnuo se i na kritike Radeta Bogdanovića na njegov rad.

 Piksi o Radetu Bogdanoviću  Izvor: YouTube/Oslobođenje/screenshot/MN Press

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi se na konferenciji za medije pred mečeve Lige nacija odgovorio i na kritike nekadašnjeg fudbalera Radeta Bogdanovića. Bivši napadač je istakao da Dušan Vlahović ne igra za nacionalni tim Srbije zbog selektora nacionalnog tima i Fudbalskog saveza Srbije. Kratko se osvrnuo na to selektor Stojković. 

"Što se tiče izjave dotičnog... Uf... Ja poštujem svačije mišljenje i svako ima pravo da kaže šta god želi. Da li ću ga prihvatiti to je moja stvar. Ako nešto nije jasno onda zovite Dušana Vlahovića i ako dobijete drugačiji odgovor od ovog mog, mada ne vjerujem", rekao je Stojković.

Selektor je potvrdio da je u stalnom kontaktu sa napadačem Juventusa i da mu je čestitao na sjajnoj partiji protiv Lajpciga u Ligi šampiona. Tada je Vlahović dao dva pogotka i zbog odličnih igara ga uskoro očekuje u takvom naponu i u nacionalnom timu. 

"Ja sam se sa Vlahovićem čuo i prije objavljivanja spiska i dan nakon toga. Bili smo u kontaktu, čestitao sam mu na golovima. Očigledno se radi o ozbiljnom probemu. A ja ni u čije privatne probleme ne bih dozvolio da ulazim. Mnogo je lako reći nešto što će djelovati kako djeluje i što će imati odjek u javnosti, malo da zabavljate ljude i da budete interesantni. To je stil obraćanja takav kakav jeste. Sjedim ovdje sa velikom odgovornošću i ne bih da se igram sa tim stvarima. Ne postoji problem ni selektora ni saveza oko Dušana Vlahovića, Neko ko zaista treba Srbiji, koga puno cijenim i očekujem da će vrlo brzo da se priključi reprezentaciji", naglasio je on. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC