• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ono što izaberete, to ćete postati": Smijenili ga da dovedu Lalatovića, oglasio se snažnom poukom

Nemanja Krtolica oglasio se nakon što je dobio otkaz u Vojvodini. Nenad Lalatović je već ozvaničen kao njegov nasljednik, a on je poslao emotivnu poruku javnosti.

 Nemanja Krtolica nakon otkaza u Vojvodini Izvor: MN PRESS

FK Vojvodina otpustila je trenera Nemanju Krtolicu poslije pobjede protiv Spartaka 4:0 u Subotici i dovela Nenada Lalatovića. Na dan kada je trener sa najviše pobjeda u istoriji kluba započeo svoj treći mandat, Krtolica se oglasio putem zvaničnog sajta "lala" i oprostio od ljudi iz kluba i navijača.

"Fudbal je više od sporta, to je način života. Lekcije naučene na fudbalskom terenu mogu se primijeniti na sve oblasti života, od učionice do sale za sastanke. Hvala svima... onima koji su vjerovali i onima koji nisu. Svim zaposlenima u sportskom centru 'Vujadin Boškov'. Hvala upravnom odboru, stručnom štabu, medicinskom bloku i svim navijačima. Poruka igračima koji su od prvog dana bili kakvi treba da budu, profesionalci…ponoviću ono što sam rekao i prije utakmice sa Spartakom u svlačionici: Dan za danom, ono što izaberete, što mislite i ono što radite, to ćete postati. Nijedna pobjeda nije konačna. Nijedan poraz nije fatalan – samo se hrabrost računa. Uvijek da budete srećni, znate zašto? Da ne očekujete ništa od drugih, jer očekivanja često bole. Svima sve najljepše u nastavku prvenstva", poručio je Krtolica.

Emotivnom porukom, on je završio trenerski mandat koji je bio kratak. Prvu utakmicu vodio je 1. septembra protiv Partizana u gostima (0:0), kada je naslijedio smijenjenog prethodnika Božidara Bandovića. Poslije toga je pod njegovim vođstvom Vojvodina pobedila Železničar (2:0) i IMT (3:0), zatim je kod kuće odigrala neriješeno protiv Radničkog (3:3) i izgubila od Novog Pazara (0:1). Pobjeda Vojvodine protiv Spartaka u Subotici bila je i oproštajna za Krtolicu.



Standings provided by Sofascore

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC