• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanci i Rumuni se potukli na stadionu Barselone!

Autor Dragan Šutvić

Radnici iz Albanije i Rumunije koji su angažovani na rekonstrukciji Barseloninog stadiona "Nou Kamp" tukli se usred smjene.

 U Barseloni se potukli radnici iz Rumunije i Albanije  Izvor: mondo.ba

Radnici koji su angažovani na rekonstrukciji slavnog stadiona "Kamp Nou" u Barseloni potukli su se u toku smjene u četvrtak, javljaju mediji u Španiji. Više od 20 ljudi učestvovalo je u makljaži štangama i palicama, a nezvanično je bar šestoro njih povrijeđeno i moralo je da zatraži ljekarsku pomoć.

Prema nezvaničnim informacijama, sukob je izbio između radnika iz Rumunije i Albanije, ali za sada nema objašnjenja zbog čega su se posvađali i potukli. Radi se na identifikaciji lica, a navodno su već izbačeni sa posla.

Inače, Nou Kamp je već neko vrijeme u fazi rekonstrukcije i trebalo bi da bude potpuno spreman za sezonu 2025/26. Prije svega radi se na tome da se poveća kapacitet stadiona. Novi stadion zvaće se "Spotifaj Nou Kamp" zbog glavnog sponzora kluba. Prema ranijim informacijama od toga bi klub trebalo da inkasira ukupno 420.000.000 evra. Od toga čak 240 miliona dobiće za sponzorstvo na dresu. Pogledajte kako će izgledati stadion kada se završi:

Da stvar bude gora, ovo nije prvi put da su se radnici tukli na stadionu "Kamp Nou", pošto je prethodni put u maju čak i oružje bilo u prvom planu, pa je i policija morala da interveniše.

Za to vrijeme, Barselona utakmice igra na Olimpijskom stadionu u svom gradu, sa daleko manje publike nego što je navikla. Za sada nema najave da bi ove sezone mogla da se vrati na "Kamp Nou", posebno ako radnici nastave da se tuku u toku smjene i time postaju "vijesti" usred reprezentativne pauze.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC