• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Radnika srećan zbog povratka Nemanje Bilbije, a šef Zrinjskog na sva usta hvalio tim iz Bijeljine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Treneri Radnika i Zrinjskog, Velibor Đurić i Mario Ivanković prokomentarisali su zaostali duel trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, koji su "plemići" riješili u svoju korist rezultatom 2:0 (1:0) u Mostaru.

 Zrinjski pobijedio Radnik izjave Velibor Đurić Mario Ivanković Izvor: Facebook/HŠK Zrinjski

TIm iz Bijeljine je pokazao u Mostaru da je "tvrd orah" i da ne bi bilo nezasluženo da je ostao neporažen. Ipak, Nardin Mulahusejnović nakon kornera u prvom i David Čamber, nakon kontre u sudijskoj nadoknadi su osigurali pobjedu domaćinu.

Velibor Đurić, strateg Semberaca je za "Arenu Sport" potvrdio da može biti nezadovoljan samo rezultatom, ali ne i igrom svog tima. Pomenuo je i povratak Nemanje Bilbije, kapitena Zrinjskog, koji je poslije pauze od pet mjeseci zbog povrede zaigrao u finišu meča.

Izvor: Promo/FK Radnik Bijeljina

"Bio bih srećniji da smo uzeli bod ili bodove, ali moram najprije da čestitam Zrinjskom na pobjedi. Drago mi je što se Bilbija vratio u našu ligu, koji je zaštitni znak prvenstva i želim mu puno zdravlja. S druge strane, mogu da čestitam svojim momcima na svemu što smo se dogovorili i što su ispoštovali. Ostaje žal zbog gola iz prekida, ali početkom drugog poluvremena Zrinjski je imao inicijativu 10-ak minuta, međutim, kako je utakmica odmicala imali smo 'zicer' u 80 i nekom minutu za 1:1. Na kraju korner, svi smo išli u napad da probamo nešto da uradimo kada je pao drugi pogodak. To je ukratko rezime same utakmice", izjavio je trener Radnika. 

Njegov kolega sa mostarske klupe Mario Ivanković složio se da je uprkos porazu Radnik bio odličan u Mostaru, za razliku od njegovog tima.

"Teška, nikad teža, a ubjedljiva pobjeda 2:0 na kraju, mada to stanje na terenu ne sugeriše. Radnik se predstavio danas u odličnom svjetlu, svaka im čast. čestitke i Đuki (Velibor Đurić), mom prijatelju da i u budućnosti nastave da igraju kao i večeras. Mi smo bili daleko od igrača, bez energije, bez agresivnosti, da ne kažem bez ideje u napadu. U svemu tome, zabilježili smo pobjedu, osvojili tri boda i moramo biti srećni", dodao je Ivanković.

Izvor: Promo/HŠK Zrinjski Mostar

Zrinjski je lider na tabeli sa 22 boda, tri manje ima drugoplasirani Borac dok je Radnik na osmoj poziciji sa 10 osvojenih bodova.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC