• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zemljotres" kakav ne pamti Bajern: U sitne sate precrtali kapitena Nojera

Manuel Nojer saznao da je otpisan na vrlo ružan način.

 Bajern neće produžiti ugovor sa Nojerom Izvor: EPA-EFE/Anna Szilagyi

Njemački golman Manuel Nojer (38) polako može da razmišlja o kraju karijere. Iako i dalje brani odlično za Bajern, klub ne planira da produži saradnju sa njim i želi da ga zamijeni već idućeg ljeta, ali mu to nisu saopštili na naročito fin način. Daleko od toga. U kasnim večernjim časovima, putem medija stigla je poruka jednog od najvažnijih ljudi "iz sjenke" u Bajernu - slavnog napadača Karl-Hajnc Rumenigea.

Iako je Rumenige hvalio Nojera u intervjuu za "Kiker", naslutio mu je da je vrijeme da pakuje kofere: "Ne znam da li ćemo mu produžiti ugovor na kraju sezone", naglasio je operativac kluba.

"Svi u klubu znaju koliko je Nojer zaista važan za Bajern. Skoro je nestvarno kako se on nakon tako teške povrede vratio na teren i u taj stil fudbala koji je praktikovao Pep Gvardiola. Nakon odlaska Gvardiole prilagođavao se drugim trenerima, ali Kompani igra sličan stil kao Pep i Nojeru to uopšte dakle nije bio problem. Više ima loptu u posjedu i često ga igrači koriste u akcijama što je bilo pitanje kako će se prilagoditi, ali nas je iznenadio", zaključuje Rumenige.

Nojer je inače kapiten Bajerna i u klubu je od 2011. godine kada je stigao za čak 30 miliona evra. Malo je reći da se isplatio, pošto je čak 529 puta stajao na golu njemačkog kluba i sa njim podigao brojne trofeje - prije svega 11 pehara u Bundesligi i dvije titule u Ligi šampiona.

Ove sezone je takođe standardan, ali je sačuvao mrežu tek na jednoj utakmici.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC