• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zlatna lopta? To me uopšte ne zanima!": Toni Kros održao lekciju, zato je veliki!

Toni Kros je u penziji i individualne nagrade ga uopšte ne zanimaju.

 Tonija Krosa ne zanima Zlatna lopta Izvor: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Toni Kros je klasa! Iskusni Nijemac se na Evropskom prvenstvu oprostio od fudbala,  a sada je u najužem izboru za dobitnika Zlatne lopte ove godine. Mnogi bi se na njegovom mjestu pozivali na staru slavu i htjeli bi da završe karijeru najvećim individualnim priznanjem u svetu fudbala, ali ne i Kros. Njega to uopšte ne zanima!

Mediji navode da su Vinisijus Žunior, Rodri i Džud Belingem glavni kandidati da ponesu trofej najboljeg igrača svijeta i uzmu ga od Lionela Mesija, a Toni Kros smatra da ta nagrada ne treba da pripadne njemu. Sa Realom je osvojio Ligu šampiona i trofej prvaka Španije, ali bio je iskren i rekao je da je u timu Reala bilo zaslužnijih od njega za te uspjehe. 

"Zlatna lopta mi uopšte nije važna. Ne razmišljam o dodjeli jer ima igrača koji tu nagradu sigurno zaslužuju više od mene. Ukoliko neko iz Real Madrida ju osvoji to će biti za mene najvažnije. Vini, Džud i Dani (Karvahal) zaslužuju da dobiju tu nagradu zbog svega što su uradili. Mene ta Zlatna lopta uopšte ne zanima", rekao je Toni Kros. 

Kros je mogao i da nastavi sa fudbalom, ali je odlučio da završi karijeru sa 34 godine. Poslije sedam godina u prvom timu Bajerna i godine na pozajmici u Bajeru on je punu deceniju nosio dres Real Madrida. Odigrao je 465 mečeva, dao 28 golova, a trofeje je baš teško pobrojati...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC