• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pokazali smo da smo Partizan": Heroj crno-bijelih se javio, golove posvetio ocu

Stefan Kovač je postigao dva gola protiv Novog Pazara i poslije utakmice je iznio impresije o pobjedi crno-bijelih.

 stefan kovač Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Partizan je u 12. kolu Super lige Srbije gostovao Novom Pazaru i savladao ga 4:3. Meč pun preokreta i uzbuđenja, crno-bijeli su se vratili od 0:2, preokrenuli su, pa su strijepili do same završnice i tada je Stefan Kovač dao gol za pobjedu. Upravo su on i Ibrahim Zubairu bili strijelci za goste, dok su za domaćine precizni bili Uroš Đuranović i Dragan Bojat.

U neizvjesnom susretu je najprije domaćin poveo u 16. minutu preko Đuranovića, a onda koji minut kasnije (21) i Bojata koji je Pazaru donio prednost od 2:0. Uspjeli su izabranici Sava Miloševića da izjednače do poluvremena, a potom je Ibrahim u 74. minutu postigao gol za vođstvo. Deset minuta kasnije Đuranović je ponovo bio precizan za plavo-bijele, ali je Kovač u nadoknadi vremena (93) donio trijumf. "Veoma teško i nezgodno gostovanje! Bili smo toga svjesni i pokušali smo da od starta utakmice kontrolišemo igru. Međutim, primili smo dva gola iz dve, da kažem, polukontre", rekao je Kovač za zvaničan sajt kluba. 

Trener crno-bijelih je rekao da je utakmica dobijena zbog karaktera ekipe, prema tome Kovač nije imao drugog izbora do da se usaglasi sa prvim čovjekom struke. "Da, i ja mislim da smo utakmicu dobili na karakter i da smo pokazali da smo Partizan! I kad ne ide rezultat u našu korist, kao kada je na početku bilo 2:0, mi ćemo uvijek pokušati da se što prije vratimo u igru i preokrenemo rezultat u našu korist. Znam da smo izazvali stres kod navijača, ali smo zaista pokazali želju i borbenost i to je sada, uz tri boda, najvažnije. Nismo odustali, niti ćemo!"

Gol posvećen ocu i zahvalnost saigračima

U meču sa Novim Pazarom je postigao dva gola od ukupno tri u dresu Partizana. Ipak, za omiljeni pogodak izdvojio je: "Mislim da je protiv Mladosti zaista prelijep gol i eto - njega bih izdvojim od dosadašnjih u dresu Partizana", rekao je Kovač.

Oba gola u posljednjem duelu je posvetio ocu kojem je nedavno bio rođendan, ali je posebnu zahvalnost imao za momke na terenu: "Ujedno se zahvaljujem saigračima, jer bez njih - ne bi bilo ni golova!

Sljedeći meč će Partizan odigrati na domaćem terenu protiv Čukaričkog u subotu od 15.55 časova. Zbog toga je Kovač pozvao navijače da dođu u što većem broju: "Naravno da bi nam značio pun stadion! Sada je idealna prilika da poguramo „Parni valjak“ i podignemo i tim i klub. Izlišno je govoriti koliko znači njihov pljesak, huk sa tribina i svaka pozitivna riječ koju čujemo. Mislim da bi nam to bio vjetar u leđa i da bismo bili još bolji", zaključio je Kovač.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC