• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Pogba nije poput Mesija i Ronalda"

Autor Anadolija

Tvrdi Mišel Platini.

Jedan od najboljih francuskih fudbalskih asova svih vremena i aktuelni predsjednik Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) Mišel Platini tvrdi da njegov sunarodnik u dresu italijanskog Juventusa Pol Pogba nije vrhunska zvijezda.

Platini je za njemačku televiziju RTL izjavio da francuski veznjak Pogba nije na nivou svjetskih velikana Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, te da broj golova koje postiže govore tome u prilog.

„Još je rano porediti Pogbu sa Mesijem i Ronaldom. Ne znam da li je Pogba fudbaler koji će u sezoni postizati po 50 golova poput pomenutog dvojca. Zvijezde su oni koji postižu mnogo golova. Pogba nije velika zvijezda. Zanimljivo je da je na meti kritika saigrača kada god pogriješi na meču“, kazao je Platini.

Pogba je sa Juventusom ove sezone izborio novu titulu prvaka Italije i nastup u finalu Lige šampiona. U ukupno 38 odigranih utakmica postigao je 10 golova. Slovi za vrsnog veznjaka za kojeg se interesuju najveći fudbalski klubovi današnjice, a ugovor sa Juventusom mu ističe 2019. godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC