• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evra: Juventus neće pustiti Pogbu

Autor mondo.ba

Defanzivac "stare dame" uvjeren je da će mladi Francuz ostati u redovima italijanskog šampiona, uprkos brojnim ponudama koje stižu na adresu torinskog kluba.

Pol Pogba u Barseloni, Pol Pogba se seli u Pariz, Mančester junajted ponudio 100 miliona za Pogbu, Pogba neće u Real Madrid… samo su neki od naslova koji su se prethodnih dana mogli pročitati u medijima.

Mladi fudbaler sredine terena eksplodirao je u dresu Juventusa, koji je ove sezone osvojio duplu krunu u Italiji i igrao finale Lige šampiona, u kojem je poražen od Barselone 1:3.

Odlične partije 22-godišnjeg Francuza privukle su brojne klubove, koji višemilionskim ponudama pokušavaju da dovedu Pogbu.

Ipak, jedan od onih koji smatraju da bi mu bilo bolje da ostane u Torinu je njegov saigrač Patris Evra, koji je

"Pol ima 22 godine i ukoliko bi želio da ostane, mislim da to ne bi bila loša odluka. U suprotnom, šta da se radi. Smatram ga bratom, ali ne mogu da odlučujem za njega. U svakom slučaju, mislim da mu Juventus neće dopustiti da ode", poručio je iskusni defanzivac.

Pogba je 2012. godine stigao u Juventus iz Mančester junajteda, koji mu nije pružio pravu šansu. Od dolaska u Torino, tri puta je osvojio titulu u Seriji A, kup Italije i dva superkupa.

U protekloj sezoni bio je standardan u redovima "stare dame". U prvenstvu Italije upisao je 26 nastupa na kojima je osam puta bio strijelac, dok je u Ligi šampiona bio jedan od ključnih igrača na putu ka finalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC