• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Molitva u Bajernu, nostalgija u Juveu...

Autori mondo.ba Autori Agencije

A, gordost u grudima Rahima Sterlinga.

  Pauza za nastupe reprezentacija?

Između ostalog, prilika da se najveće zvezde svetskog fudbala ispričaju sa novinarima. Krenimo redom...

Fudbaler Bajerna iz Minhena Žerom Boateng rekao je danas da cela ekipa želi da Pep Gvardiola ostane na klupi šampiona Nemačke.

Gvardioli ugovor sa Bajernom ističe na kraju sezone, a razgovori španskog trenera i uprave kluba o produžetku saradnje još nisu počeli. Takođe, mediji spekulišu da su za Gvardiolu zainetersovani Čelsi i Mančester siti.

Na pitanje nemačkih novinara da li igrači žele da Gvardiola ostane u Bajernu, Boateng je kratko rekao: "Definitivno. Svi u timu to želimo".

Gvardiola je u Bajern došao 2013. godine iz Barselone. Sa klubom iz Minhena je do sada osvojio dve titule u Bundesligi, Kup Nemačke, Super kup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Fudbaler Mančester Sitija Rahim Sterling rekao je da prelazak iz Liverpula nije bila greška i da ne žali zbog svoje odluke.

"Mislim da prelazak u Mančester Siti u to vreme bio pravi za mene i moje srce je reklo šta bi trebalo da uradim. To je ono što sam uradio i ne žalim zbog svoje odluke. Liverpul i Siti su dva velika kluba i srećan sam što sam u Mančesteru. Želim da nastavim da se razvijam i osvojim što više trofeja", rekao je 20-godišnji engleski fudbaler, a prenosi Skaj Sport.

Sterling je ovog leta prešao došao u Mančester za 49 miliona funti, a za "građane" je na 10 nastupa u Premijer ligi upisao četiri pogotka i dve astistencije.

Ekipa Manuela Pelegrinija trenutno zauzima prvu poziciju u šampionatu sa 26 bodova, koliko ima i drugoplasirani Arsenal, ali klub iz Mančestera ima bolju gol razliku.

Fudbalski reprezentativac Španije Alvaro Morata rekao je da Juventusu nedostaju Andrea Pirlo i Fernando Ljorente i da je to razlog loših partija šampiona Italije na početku sezone.

Pirlo je ovog leta prešao u Njujork Siti, dok je Ljorente potpisao za Sevilju.

"Situacija je komplikovana, posebno zbog povreda i činjenice da ne igram najbolje što mogu. Ekipi nedostaju Pirlo i Ljorente, posebno meni Fernando, jer bez njega ne bih imao tako dobru prošlu sezonu. Pirlo je igrač koji iz slobodnih udaraca može ekipi da donese 10 ili 15 bodova više", rekao je Morata za španski radio Kadena SER.

Za razliku od prošle sezone kada je postigao 15 golova, Morata je ove samo tri puta uspeo da upiše u listu strelaca. Juventus se posle 12 odigranih kol nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 18 bodova, devet manje od vodeće Fiorentine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC