• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole: Dođi Džajo, dobrodošao si...

Autor mondo.rs

Tomislav Karadžić ističe da je starosna granica o kandidaturi za predsednika FSS samo "mrtvo slovo na papiru"

 Tole: Dođi Džajo, dobrodošao si... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dragana Džajića pogodio je član Odbora za hitna pitanja FSS o tome da za predsednika srpske "kuće fudbala" ne može da konkuriše neko ko ima iznad 65 godina.

Legendarni srpski fudbaler, uprkos tome što nikada nije najavio kandidaturu za čelno mesto FSS, smatra da tim članom "neko diktira pravila kako njemu odgovara", odnosno "unosi cirkus u srpski fudbal".

Tomislav Karadžić, trenutno čovek koji "vedri i oblači" srpskim fudbalom, sa 76 punih godina, ističe da to baš i nije tako...

"Prvo, želim da razjasnim da ta odluka ima zapravo status preporuke. Dakle, prošla je naš Odbor za hitna pitanja, a Izvršni odbor FSS će tek utvrditi konačnu listu predloženih kandidata. Inače, odluka od 17. oktobra ove godine sadrži čak devet tačaka i u svakoj od njih se precizno objašnjava koje uslove kandidat sve mora da ispuni", prenele su "Večernje novosti" reči Karadžića.

Iako su neki protumačili da je takva odluka "potegnuta" kako bi se direktno sprečile potencijalne kandidature Dragana Džajića, ali i Žarka Zečevića, koji je takođe jedan od "viđenih" na mestu čelnog čoveka FSS, Karadžić kaže da to nije tačno.

"Pošto odluka ima status preporuke, nema nikakvih prepreka da se, na primer, dvojica pomenutih ljudi kandiduju za mesto predsednika. Njihova kandidatura je, čak, dobrodošla!", zaključio je Karadžić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC