• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Tole se mešao u "slučaj Živković"

Autor mondo.rs

Predsednik FSS Tomislav Karadžić ne krije da je Ivanu Ćurkoviću sugerisao da reši problem mladog fudbalera i Partizana i najavljuje da će se ponovo kandidovati za čelno mesto srpske "kuće fudbala"

 Tomislav Karadžić slučaj Živković Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

O "slučaju Andrije Živkovića" brujalo je prethodnih nedelja.

Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, otkrio je da je i on lično insistirao da se taj problem reši, ali da se FSS zvanično nije oglašavao oko toga.

"Nismo se oglašavali jer je to odnos igrač-klub. To su njihove interne stvari. Mi ne znamo kakav je to ugovor. On jeste reprezentativac Srbije, ali svi igrači imaju ugovor s klubovima i u obavezni su da poštuju klupske obaveze. To važi i za Andriju Živkovića. On mora da poštuje klupsku politiku. Što se nas tiče, nama su odnosi s klubovima veoma važni", otkrio je za "Alo" Tomislav Karadžić.

Ipak, lično se "umešao" u taj "slučaj".

"Sugerisao sam Ivanu Ćurkoviću da taj problem šteti svima i da bi trebalo na njega da se stavi tačka. Iskreno se nadam da će Partizan i Živković naći zajednički jezik, ali bez tutora. To ne znači da sam se mešao, samo sam rekao da slučaj dugo traje. Mislim da na njega još nije stavljena tačka. Mislim da dve strane i dalje pregovaraju i traže rešenje, ali to nije u mojoj nadležnosti".

On je rekao da će se ponovo kandidovati za mesto predsednika FSS.

"Verovatno ću se kandidovati. Smatram da su neke stvari ostale nedovršene. Izbori za predsednika će biti u maju ili početkom juna. Očekujem da će biti i protivkandidata. Možda je došlo vreme da i ja izgubim jedne izbore pošto dobijam već 40 godina", iskren je Karadžić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC