• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toletov odgovor Terziću: Laže lice s poternice!

Autor mondo.rs

Prvi čovek srpskog fudbala odgovorio je na napad iz Ljutice Bogdana.

 Tomislav-Karadzic-odgovorio-Zvezdanu-Terzicu-Lice-s-poternice-laze Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Zvezdan Terzić oštro je napao ove nedelje predsednika FSS Tomislava Karadžića, izjavom da je učinio mnogo zla Crvenoj zvezdi.

Uz to, generalni direktor kluba iz Ljutice Bogdana izrazio je nadu da će se aktuelni predsednik srpske "Kuće fudbala" kandidovati na predstojećim izborima, da bi bio srušen "mit o njegovoj nepobedivosti".

Karadžić se u petak s tim u vezi oglasio na sajtu Fudbalskog saveza Srbije, ocenivši na početku obraćanja da ga Terzić poslednjih nekoliko dana napada učestalo i ničim izazvano.

 Saopštenje predsednika FSS prenosimo u celosti:

"Lice sa poternice, čovek protiv kojeg se vodi proces zbog malverzacija u fudbalu, osoba koja je godinama bežala od pravde, sada u Srbiji drži predavanje studentima (!?) i ponovo insinuira, obmanjuje i laže, plašeći se svoje ružne prošlosti.

I neće institucija FSS iz koje je pobegao na „usavršavanje“, da bilo šta objašnjava. Ne, ni njemu, ni onima koji godinama prodaju mlade srpske igrače kao belo roblje, mnogima svesno uništavajući karijeru. Bahatost i alavost čoveka koji od fudbala godinama samo otima ostavljajući iza sebe jezivu pustoš, kancer su srpskog fudbala. Od te istine begunac ne može da pobegne. Gde god da je bio svih ovih godina i šta god da je radio, interes mu je bio samo lični. Uzeti, oteti, prodati, pretiti, namestiti.

U to blato ni ja, ni niko iz institucije FSS na čijem sam čelu, neće da se valja. Ružno lice srpskog fudbala zna i može da funkcioniše samo u haosu koji stvaraju ljudi njegove biografije.

Klubovi su osiromašeni i zaduženi, a vi ste se obogatili.

Moj stav je jasan, vratite klubovima ono što ste im oteli, ako ste milione potrošili, prodajte vile koje ste sagradili po Dedinju", poručio je Karadžić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC