• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dani Alveš u Juventusu?

Autor mondo.rs

U jednom danu, španski mediji preselili su dvojicu igrača Barselone u Juve.

  Ne samo Havijer Maskerano, već sa njim i Dani Alveš!

Juventus će, ako španski mediji imaju prave informacije, ovog leta angažovati dvojicu veterana iz redova Barselone, Argentinca Maskerana i Brazilca Alveša.

Prvog je sa "bjankonerima" u sredu u prepodnenvim časovima povezao katalonski "Sport", a uveče se Španijom prolomila vest uticajnog radija "Cadena Ser" u kojoj se navodi da će Alveš, koji je i prošlog leta umalo napustio Barsu tvrdeći da nema motiva više da igra za crveno-plave, takođe zavšiti u Torinu.

Juventus će morati da odvoji određeno obeštećenje za 33-godišnjeg beka, kojem ugovor sa "Blaugranom" ističe 2017. godine.

Iste večeri, možda ni sat vremena posle vesti koju je objavio inače madridski radio, javila se katalonska novina "Mundo Deportivo" i prenela nezvanični demanti Barselone, koja tvrdi da ih desni bek neće napustiti, a onda je uživo u programu "Radio Barcelona" objavila da je Alveš zapravo već potpisao ugovor sa Juventusom i to - trogodišnji!

I to je preneo najuticajniji španski fudbalski novinar, Giljem Balag, autor knjiga o "El Klasiku", Leu Mesiju, Pepu Gvardioli, Kristijanu Ronaldu, itd.



Biće ovo dugo i vrelo leto, očigledno...

Juve, inače, kao i ostali italijanski klubovi, "ume" da dovede prekaljene i pomalo istrošene igrače velikih evropskih klubova, kojima potom vrati elan i snagu. Setimo se samo Andree Pirla ili Patrisa Evre...


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC