• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka ima svijetlu fudbalsku budućnost!

Autor mondo.ba

Banjalučki OFK Sport tim osvojio je srebrni pehar u Hanoveru na "Raddatz Immobilien Cupu" u konkurenciji igrača do 10 godina, na kojem su nastupile ekipe iz 17 zemalja širom svijeta.

  Do pehara su došli nakon serije teških utakmica, u kojoj se svakako ističe duel protiv superbogatog Mančester sitija, od kojeg su nakon velike borbe klinci iz Banjaluke poraženi s minimalnih 0:1.

Upravo taj neuspjeh ostavio je najveći trag na mališanima koji nisu mogli da suzdrže suze, ali su Njemačku na kraju napustili s osmijesima.

"Djeca su bila neutješna poslije svakog poraza, a posebno od Sitija, iako se vidjelo da su oni druga dimenzija za nas. Dječaci su plakali, ali su se onda iskalili na sljedećem protivniku. Na kraju smo došli i do pehara", rekao je Željko Radinković, inicijator i koordinator učešća na turniru, a prenijele "Nezavisne novine".

Mnogim klubovima na ovom turniru sama Banjaluka i OFK Sport tim su bili velika nepoznanica, ali se sve na kraju završilo s upisivanjem dva imena u bilježnicu Sitija.

"Predstavili smo se u odličnom svjetlu, osvojili smo pehar i dobili smo pozivnicu i za narednu godinu. Kako stvari stoje, ići ćemo s timovima U-10 i U-11. Treba istaći da smo dobili pohvale od ljudi iz Sitija, koji su zapazili Aleksu Popovića i Sergeja Striku kao fudbalske dragulje i već su se raspitivali za njih. Sve u svemu ovo je bilo dragocjeno iskustvo za djecu", izjavio je Radinković banjalučkom listu.

Podsjetimo, šampionski pehar su osvojili i dječaci iz FK Rekreativo na 21. po redu turniru "Mischa Imhof Memorial" u švajcarskom Vispu, rodnom gradu Sepa Blatera, na kojem je učestvovala 21 ekipa iz Švajcarske, Italije i BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC