• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA: Iguain u Juventusu za 94.000.000!

Autor mondo.rs

Najbolji strelac italijanskog prvenstva za prošlu sezonu pojačaće petostrukog uzastopnog šampiona Kalča. Predsednik Napolija "trlja ruke", ali će navijači biti besni!

Bomba u Italiji koja će razbesneti jug!

Najbolji fudbaler Napolija trenutno se nalazi na medicinskim pregledima u Vinovu i očekuje se da će u toku dana potpisati ugovor sa Juventusom koji je odlučio da plati njegovu astronomsku otkupnu klauzulu od 94 miliona evra!

"Stara dama" je čini se tako odlučila da kupi najbolje igrače iz "Kalča", što podseća na Bajernov metod, pa nisu štedeli novac kada je u pitanju dolazak najboljeg strelca prošlogodišnjeg italijanskog prvenstva.

29-godišnji napadač će potpistati četvorogodišnji ugovor i svake godine će mu na ime plate na račun "leći" 7.5 miliona evra,i tu nisu uključeni bonus, što je za dva više od dosadašnje u Napoliju.


Igrajući za ekipu iz Napulja ovaj argentinski napadač je prošle sezone postigao 36 golova na 35 mečeva u prvenstvu, a ukupno 38 u svim takmičenjima, a Maks Alegri veruje da će se odlično slagati u napadu sa saigračem iz reprezentacije Paulom Dibalom, koji je od njega mlađi šest godina.

Gonzalo Iguain je karijeru počeo u River Plati, igrao je potom šest sezona za Real Madrid, a od 2013. godine je u Napoliju za koji je od tada postigao gotovo stotinu golova.

Juventus je u ovom prelaznom roku već "razbio kasu" i doveo Marka Pjacu, Miralema Pjanića, Mehdija Benatiju i Danija Alvesa, ali se čini da ovaj potez znači da će ostati bez Pola Pogbe koji će preći u Mančester junajted za 120 miliona evra.

Mediji u Italiji nagađaju da je Juventus baš iz tog razloga tražio od Junajteda "odlaganje ozvaničavanja" saradnje sa reprezentativcem Francuske pošto je Uprava kluba želela da pokaže navijačima da je spremna da troši novac.

Sve ovo podseća na prelazni rok "torineza" iz 2001. godine kada su za rekordnu sumu od 75 miliona prodali Zinedina Zidana Real Madridu i tada za taj novac doveli igrače poput Pavela Nedveda, Lilijana Tirama, Đanluiđija Bufona, Nikole Amorusa i Marsela Salasa.

Dve godine kasnije igrali su finale Lige šampiona... 

Pogledajte i kompilaciju svih golova Gonzala Iguaina u Seriji A prethodne sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC