• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole Karadžić bi opet na čelo Partizana

Autor mondo.rs

Bivši predsednik Partizana i doskorašnji čelnik FSS Tomislav Karadžić lobira da opet dođe na čelo kluba sa Topčiderskog kluba, piše "Kurir". Izborna Skupština Partizana možda neće biti ni 12. septembra?

 Tomislav Karadžić bi da se vrati u FK Partizan Izvor: MN PRESS

Vanredna Skupština Partizana trebalo bi da bude održana 12. septembra. Trebalo je, jer se u tom klubu stvari menjaju iz časa u čas i ništa nije onako kako izgleda.

Prema izvorima lista "Kurir" iz Humske, Radna grupa koja privremeno vodi klub, poslužila se pisanom "akrobacijom" i igrom reči u nedavnom saopštenju, pa bi vrlo lako moglo da se dogodi da ta Skupština bude opet prolongirana.

Naime, u saopštenju Radne grupe od 8. jula piše da je "jednoglasno podržana inicijativa i da se vanredna skupština FK Partizan, nakon rešavanja otvorenih pravnih pitanja i stvorenih uslova, održi u ponedeljak, 12. septembra 2016. godine".

Ovo "podržana inicijativa" može i da se tumači i kao samo volja da skupština bude održana, a da se i zaista održi.

"Kurir" saznaje da je u ponedeljak održan sastanak u klubu na kojem je zaključeno da "ne postoje adekvatni uslovi za održavanje skupštine" i vrlo je verovatno da će uskoro biti određen novi termin Skupštine, koja je inače prekinuta

U međuvremenu, traje i lobiranje Tomislava Karadžića da se vrati u predsedničku fotelju u Partizanu!

Na proslavi 70 godina FK Partizan u Narodnom pozorištu u Beogradu
Izvor: MN PRESS



Ovo je tema koja se pojavljuje s vremena na vreme i ranije su kružile glasine, a "Kurir" danas piše da doskorašnji predsednik FSS "uveliko održava sastanke i pokušava da pomiri dve strane, jer je njegov jedini uslov da na izbornoj skupštini bude jedini kandidat".

"Njegova ideja je da iz obe 'struje' (Zečevićeve i Bjekovićeve) uzme po nekoliko članova i stvori novu upravu na čijem bi čelu bio upravo on. S obzirom na to da se to do sada nije dogodilo, privremena uprava odlučila je da ne održi skupštinu (12. septembra), već da ostavi još vremena za ubeđivanje", navodi "Kurir".

Karadžić je već bio predsednik Partizana od septembra 2007. do juna 2008. godine kada je otišao na čelo nacionalnog Saveza gde je bio do nedavno.

Posle Karadžića, predsednik Partizana bio je Dragan Đurić...




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC