• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan: Voleo bih da je Benezma dao još koji gol...

Autor mondo.rs

"Nije gotovo", upozorava trener Reala, koji je ishvalio Rodrigeza. Insinje veruje u napuljsko čudo.

Rezultat je dobar, ali posao nije završen.

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da pobeda od 3:1 protiv Napolija u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona nije dovoljna za prolaz među osam najboljih.

Real je u sredu uveče na svom terenu stigao do "lepe" prednosti golovima Karima Benzeme, Tonija Krosa i Kasemira, nakon što je u 8. minutu gost stigao do vođstva divnim golom koji je postigao Lorenco Insinje.

"Gol Napolija? Takav je fudbal, možete od početka igrate dobro, a da protivnik ipak postigne gol. Ali, izjednačil smo i vratili se u igru. Rezultat je zaslužen, ali to nije dovoljno za četvrtfinale. Rezultat je dobar, ali nam ne obezbeđuje četvrtfinale", rekao je Zidan, preneli su španski mediji.

Zidan je naveo i da je zadovoljan igrom Džejmsa Rodrigesa, kao i Benzeme.

"Džejms je naš igrač i zato sam ga uveo, vrlo dobro je odigrao. Benzema je pokazao karakter u odlučujućim trenucima, postigao je gol, ali voleo bih da je postigao još neki, pošto je imao prilike", naveo je bivši francuski reprezentativac.

Zidan je dodao da je Serhio Ramos dobio udarac još na početku utakmice, ali da ga je izveo pošto je imao žuti karton.Napadač Napolija Lorenco Insinje rekao da je njegova ekipa dobro odigrala i da će se boriti do kraja.

"Mislim da smo dobro odigrali, pošto svi znamo da je Real Madrid šampion Evrope i sveta, i vodeći u Primeri. Šteta zbog rezultata, ali imamo i drugu utakmicu i borićemo se do kraja", rekao je Insinje, čiji su se predsednik kluba i trener ekipe posvađali posle utakmice.

"Mislim da je samo rezultat pokazao razliku između nas i Reala. Dokazali smo da možemo da igramo, ali smo napravili previše grešaka. To će nam pomoći da verujemo u sebe i u revanšu", naveo je Insinje.

Revanš je u Napulju 7. marta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC