• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Italija bruji: Dijego Simeone u Juventusu!

Autor mondo.rs

Trener Atletiko Madrida "pikiran" za naslednika Maksa Alegrija.


U Juventusu su na putu da osvoje šestu titulu u Italiji, ali to ne znači da je trener "miran".

Prvo je Antonio Konte, koji je "vezao" tri uzastopne titule u Seriji A "digao sidro" kada Uprava nije htela da ispoštuje njegove ideje oko prelaznog roka, a njegove uspehe nastavio je Masimilijano Alegri koji se u poslednje vreme sve češće spominje kao naslednik Arsena Vengera u Arsenalu.

Iz tog razloga Juventus ne želi da čeka leto i da njihov trener preuzme "tobdžije" te da oni budu bez rezervnog plana, pa su, prema izveštajima italijanskih novinara, pre tri nedelje u Madridu razgovarali sa Dijegom Simeoneom - trenerom Atletiko Madrida!

Još uvek ništa nije dogovoreno, pre svega jer se ne zna kako će se razvijati situacija na relaciji Venger - Arsenal - Alegri, ali je za Juve važno da nisu čuli ni "NE".

"Čolo" je već šest godina trener "jorgandžija", koje je vodio sa velikim uspesima, i priča se o tome da su se "zasitili" jedni drugih, što se negde može videti i po rezultatima ove godine, a Argentinac bi želeo da se oproba u nekom novom klubu.


Više puta je isticao da bi voleo da bude trener Intera, prethodnog leta su se spominjali PSŽ i Čelsi, a pitanje je da li bi mu "nerazuri" oprostili ako bi preuzeo "staru damu".

Priče o odlasku Maksa Alegrija "podgrejane" su sukobom njega i Leonarda Bonućija koji je bio nezadovoljan prethodnog vikenda kada ga trener nije zamenio i tako mu dao šansu da se dodatno odmori pred meč u Ligi šampiona - što je Alegri sankcionisa i on zbog toga neće igrati protiv Porta.

Čeka nas još jedno burno leto i trenerski transferi...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC