• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juve ne da Mandžukića: Plata 5 miliona evra!

Autor mondo.rs

Italijanski mediji pišu da će Juventus ponuditi produžetak ugovora hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću, uz značajno povećanje plate. Ugovor, praktično do kraja karijere.

Mario Mandžukić ima važeći ugovor sa Juventusom do 2019. godine, ali u torinskom klubu i te kako cene ovog hrvatskog fudbalera i žele da budu još više sigurni da će i dalje biti u crno-belom.

Prema pisanju pojedinih italijanskih medija, Juventus će Mandžukiću ponuditi novi ugovor, do 2020. godine, a plata bi mu sa sadašnjih 3,5 miliona porasla na 5 miliona evra godišnje!

Ako se ova informacija pokaže kao tačna, Mandžukić bi ostao u Juventusu do svoje 34. godine, praktično do kraja karijere.

Mandžukić bi tako bio jedan od najplaćenijih hrvatskih reprezentativaca, pole Luke Modrića, Dejana Lovrena i Ivana Rakitića.

U Juventus je došao u leto 2015. godine iz Atletiko Madrida, kojem je torinski klub isplatio 20 miliona evra za hrvatskog napadača.

Mandžukić je za Juventus ove sezone postigao devet golova, dok je osam namestio, ali italijanski mediji ističu da se posebno dobro snalazi u novom ssistemu 4-2-3-1 koji je trener Masimilijano Alegri počeo da forsira u ovoj sezoni. Mandžukić igra na levom krilu, a njegov fajterski karakter je značajan i kad su odbrambeni zadaci u pitanju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC