• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bonući na jednu, De Šiljo na drugu stranu

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Zanimljivo, ovo je drugi transfer ovog ljeta koji je realizovan između dva kluba. U prvom je iz Torina u Milano za 42 miliona evra preselio Leonardo Bonući.

Fudbalski klub Juventus danas je zvanično predstavio svoje četvrto pojačanje u tekućem prelaznom roku. U redove "stare dame" iz Milana za obeštećenje od 12 miliona evra stigao je 24-godišnji defanzivac Matija De Šiljo.

Zanimljivo, ovo je drugi transfer ovog ljeta koji je realizovan između dva kluba. U prvom je iz Torina u Milano za 42 miliona evra preselio Leonardo Bonući.

Od De Šilja se očekuje da na poziciji desnog beka zamijeni Danija Alveša koji je otišao u PSŽ. Na Juventusovoj internet stranici De Šiljo je predstavljen kao veliko pojačanje.

"Radi se o igraču, koji je prirodni desni bek, ali može pokrivati i ostale pozicije u odbrani, kao i krilne u veznom redu. De Šiljo je svestran, vješt i igrač sa međunarodnim pedigreom koji će pojačati ekipu Masimiliana Alegrija", naglašavaju iz torinskog kluba.

...
Izvor: YouTube

De Šiljo je potpisao ugovor na pet godina i postao četvrto Juventusovo pojačanje za predstojeću sezonu. Prethodno su stigli Rodrigo Bentankur iz Boka Juniorsa, Daglas Kosta iz Bajerna i golman Vojček Šćesni iz Arsenala.

U dresu Milana, u kojem je prošao i omladinsku školu, De Šiljo je odigrao 133 takmičarske utakmice bez postignutog gola. Za nacionalni tim Italije, iako su mu tek 24 godine, nastupio je u 31 susretu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC