• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK BORAC: Imamo širinu, protiv Želje na pobjedu

Autor mondo.ba

"Sutra se nadam pobjedi, iako Željo ima nekoliko izvanrednih igrača", poručio je trener banjalučkog Borca pred duel sa Željezničarom sa Predgrađa.

 Prva liga RS 12 kolo Željezničar - Borac parovi najava Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Derbi 12. kola Prve lige RS u subotu od 14.30 igraće Željezničar i Borac, a biće to duel trenutno trećeplasiranog na tabeli i lidera.

Ambicije Borca su jasne – ekipa Draka Vojvodiža želi da upiše novi trijumf na svom putu ka povratku u premijer ligi BiH.

"Očekuje nas prava prvoligaška utakmica. Radi se o dobroj ekipi. Željo je primjer kako jedna ozbiljan trener može dobro da posloži mladost i da ih dobro taktički prirpemi. Nećemo imati lak posao, ali nadam se da će dve biti u redu i da ćemo rezultatski proći kao i dosad, mada u nekim segmentima igre nisam zadovoljan“, rekao je Vojvodić.

"Sedam godina na Tibetu"

"Danas je tačno sedam mjeseci kako sam ovdje. Ako sam nakon dva mjeseca rekao da je bilo kao dvije godine, sad mi je "sedam godina na Tibetu".Zadovoljan sam jer ako se sjećate kad sam dolazio bilo je Borac na Siciliji. Evo ustabilio sam se, ustabilili smo i klub, sve ide kako treba", podsjetio je trener Vojvodić novinare na današnjoj konferenciji.

Ako se vratimo na utakmicu sa Kozarom prezadovoljan sam rezultatom jer smo igrali bez pola ekipe, a u takvoj situaciji protiv jedne Kozare onda niste ni favoriti. Ali uspješno smo to prošli. Sutra se takođe nadam pobjedi, iako Željo ima nekoliko izvanrednih igrača. Tu prije svega mislim na Markovića, Bosančića,  Kulenovića i Kuzmanovića koji nam mogu napraviti probleme ako mi to na vrijeme ne zatvorimo. Očekujem pobjedu“, dodao je Vojvodić.

Trener Borca neće noći da računa na Aničića, Mazića, Jakupovića, Siniše Dujakovića, ali ističe da ekipa koja bude igrala nije ništa lošija od one koja bi igrala da su svi spremni.

"Mi smo napravili dosta dobrih igrača, neki u zadnje vrijeme igraju dobro, poput Čudića, imamo i širinu, dobre igrače. Dosad se pokazalo da kod god je igrao opravdao očekivanja, nadam se da će tako biti i sutra“, istakao je Vojvodič.

Fudbaler Borca Miloš Čudić ističe da Borac mora opravdati lidersku poziciju.

"Poštujemo Želju kao protivnika,ali okrećemo se sebi i naravno očekujem pobjedu i nova tri boda da nastavimo pobjednički niz i na kraju da opravdamo epitet lidera na tabeli. Želimo što prije da obezbijedimo povratak u Premijer ligu“, rekao je Čudić.

PRVA LIGA RS, 12. KOLO:

Subota 14.30
Drina – Rudar Prijedor 
Kozara – Tekstilac
Sloboda MG – Slavija
Sloga GC – Modriča
Sutjeska – Podrinje
Željezničar – Borac

TABELA: Borac 29, Sloga 25, Željezničar 15, Slavija 15, Tekstilac 14, Modriča 14, Sutjeska 13, Rudar Prijedor 13, Podrinje 13, Kozara 13, Sloboda MG 12, Drina 4

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC