• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milenković u Juventusu pre De Lihta?

Autor mondo.rs

Za reprezentativca Srbije interesovali su se Roma, Atletiko, Mančester siti, Bajern, a sada je "u red" stao i najmoćniji klub Italije.

 Milenković u Juventusu pre De Lihta? Izvor: MN PRESS

Matijs de Liht (19) ostaje prva meta Juventusa u procesu podmlađivanja odbrane pune "kalčo" dinosaurusa, poput Andree Barzaljija (37), Đorđa Kjelinija (34), pa i Leonarda Bonućija (31) i Mehdija Benatije (31), ali…

Ukoliko predsednik "bjankonera" Andrea Anjeli i njegovi saradnici ne uspeju da se dogovore sa Ajaksom, torinski "Tuttosport" najavljuje da će u prvi plan izbiti štoper Fiorentine, Nikola Milenković (21).

Ovaj sportski dnevnik navodi da u Amsterdamu žele da razgovaraju samo ukoliko je Juve spreman da plati 50 miliona evra za tinejdžera 74 nastupa za klub i 11 za reprezentaciju Holandije.

Navodi se i da poslednjeg u nizu "vunderkind" proizvoda iz Ajaksove škole fudbala pokušavaju da dovedu i ostali velikani evropskog fudbala, zbog čega Heni Henriks i ostali čelnici "kopljanika" sigurno neće žuriti da ga prodaju.

Zbog svega, piše "Tuttosport", u Torinu su se okrenuli svojoj redovnoj mušteriji na terenu i svom redovnom prodavcu na tržištu igrača, Fiorentini.

U Firencu su, prema pisanju tamošnjih listova, uveliko stizale ponude za srpskog reprezentativca, Milenkovića, koje je porodica Dela Vale bez problema odbijala. Čak i onu koju je navodno poslao Mančester junajted na insistiranje menadžera Žozea Murinja.

Portugalac je, pisao je "La Nazione", pokušao da kupi Milenkovićev ugovor za 60 miliona evra i dovede ga već u januaru, ali je to navodno bilo glatko odbijeno.

Možda u Juventusu smatraju da mogu da ga dovedu za manje novca.

Dok se na tribinama "Artemio Frankija" s kolena na koleno prenosila anti-Juventus kultura, dva kluba poslovala su sa uživanjem, a samo u poslednjih godinu dana strane su razmenili Marjko Pjaca i Federiko Bernardeski.

Amauri, Felipe Melo, Kristijano Zaneti, Federiko Balzareti, Valeri Božinov, Adrijan Mutu, Manuele Blazi, Fabricio Mikoli, Enco Mareska, Anđelo Di Livio, pa i sam kapiten "Stare dame", Đorđo Kjelini samo su neki od igrača koji su menjali crno-belo za ljubičasto, i obratno, u prethodnih 20-ak godina...

Svakako najpoznatiji i najvažniji za istoriju italijanskog fudbala ostaće prelazak velikog Roberta Bađa iz Fiorentine u Juventus na leto 1990. godine za sedam miliona funti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC