• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Vojvodić više nije trener Borca!

Autor mondo.ba

Ono o čemu se šuškalo prethodnih dana, danas je dobilo zvaničnu potvrdu.

 MONDO: Darko Vojvodić više nije trener Borca! Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Darko Vojvodić od danas zvanično više nije trener Borca, saznaje MONDO.

Ono o čemu se šuškalo prethodnih dana, dobilo je zvaničnu potvrdu u danu kada su "crveno-plavi" odigrali posljednji meč sezone, u kojoj su osvojili šampionsku titulu i izvorili povratak u Premijer ligu BiH.

/Prvenac Turanjanina, pa još jedan, Borac slavio/

Čelnici kluba sa Vojvodićem su potpisali sporazumni raskid ugovora, tako da on neće više sjediti na klupi Banjalučana.

O svemu što se dešavalo u posljednje vrijeme, moći ćete pročitati uskoro u ekskluzivnom intervjuu za naš portal.

Vojvodić je četu sa Gradskog stadiona vodio od 20. marta prošle godine, kada je uprkos ispadanju iz bh. elite odlučio da ostane uz Borac. Produžen mu je tada ugovor, da bi u sezoni u Prvoj ligi Republike Srpske ostvaren primarni cilj i izboren ekspresan povratak u Premijer ligu BiH.

Borac je 32 utakmice u Prvoj ligi RS zabilježio 25 pobjeda, pet remija i svega dva poraza i na superioran način stigao do titule (gol-razlika 60:14).

U Kupu BiH, "crveno-plavi" stigli su do četvrtfinala, gdje ih je u dvomeču eliminisao kasniji finalista, Široki Brijeg (1:2, 0:1), dok su takmičenje u Kupu RS okončali takođe u četvrtfinalu, kada ih je eliminisao prnjavorski Ljubić (1:2).

Posljednjih nekoliko mečeva Vojvodić nije vodio ekipu, s obzirom da je baš kao i igrači koji su iznijeli najveći teret tokom sezone bio na odmoru.

Podsjetimo, iz kluba je ranije najavljeno da će sa šefom stručnog štaba biti obavljen razgovor, te da će u zavisnosti od ambicija odlučiti da li će on i naredne sezone voditi Banjalučane.

Tada su se pojavila i imena potencijalnih nasljednika, a to su Dragan Jović, Slobodan Starčević, Branislav Krunić i Simo Krunić.

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dado

Vultures zar niste govorili da je Vojvodic najveca seljacina jer je povukao ekipu protiv Maribora, i da je prodana dusa jer je za Vicu govorio da je spasilac Borca. Sad odjednom veliki Borcevac i postenjačina. Samo trazite izgovor da ne dolazite na stadion. Ali ni BBB nisu dolazili pa Dinamo zivi i igra LŠ i bez njih.

Vultures

@Dado nije to stav nas rodjenih Banjalucana nego prica ponekih doseljenika u nas grad

Drzen

Neka vas je sramota. Nezna Vojvodic voditi ekipu u Premijer ligi BiH, znaju strucnjaci koji su Borac izbacili iz Premijer lige. SRAMOTA- STRASNO

MILOŠ

OČEKIVANO

Vultures

Pravog postenog i covjeka predanog nasem Borcu ste otjerali. Pa Vico pricao si da nece biti smjene trenera. Nikad se necemo vrati na stadion. Igrate bez publike.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC