• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kao tankeri smo, ali pišemo lijepu priču Borca"

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Pripreme fudbalera Borca ulaze u završnu fazu, a nakon dvije sedmice jakog rada na Zlatiboru, "crveno-plavi" se u nedjelju vraćaju u Banjaluku. Prije toga, odigraće još dvije kontrolne utakmice protiv srpskih superligaša.

 Ivan Crnov Kao tankeri smo, ali pišemo lijepu novu priču Borca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Žestok tempo rada na Zlatiboru za fudbalere banjalučkog Borca približava se kraju.

Posljednji vikend priprema igrači i stručni štab "crveno-plavih" iskoristiće za finalno uigravanje kroz dvije test utakmice, nakon čega će u nedjelju uslijediti povratak u Banjaluku.

Lučanska Mladost testiraće Borac danas od 18.30, dok je za nedjelju prijepodne (najverovatnije u 10.00) zakazan duel protiv Radnika iz Surdulice.

"Moram pohvaliti saigrače i stručni štab. Odradili smo vrlo zahtjevne pripreme, a najvažnije je da smo svi zdravi, nema povreda i jedva čekamo da počne prvenstvo", rekao je Ivan Crnov, fudbaler koji je ovog ljeta stigao u Borac.

Prethodnih šest mjeseci Crnov je proveo u Sloveniji, gdje je nosio dres Triglava. Prije toga nastupao je za Krupu, gdje je već sarađivao sa trenerom Branislavom Krunićem, tako da dobro poznaje njegove metode rada.

"Meni je svakako lakše, jer sam već radio s njim u Krupi. Volim njegov ofanzivni način igre. Mi imamo takve igrače i takav fudbal ćemo gajiti", kazao je 29-godišnji krilni napadač, koji je ranije bio član i Željezničara, Širokog Brijega i Zrinjskog.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prije povratka kući, "crveno-plavi" igraće protiv dva srpska superligaša.

"U svakoj utakmici idemo na pobjedu, tako da moramo izgraditi pobjednički mentalitet", naglašava Crnov, te dodaje da su igrači izuzetno umorni nakon jakog ritma koji je nametnuo trener Krunić.

"Baš smo to komentarisali nakon posljednje utakmice. Kao tankeri smo! Ali, to je sve normalno, kraj je priprema, tako da nas sljedeće sedmice očekuje osvježenje i završne pripreme pred početak prvenstva."

Krilni fudbaler pohvalio je sve u klubu.

"Prema onome što sam vidio, današnji Borac je za svaku pohvalu, od uprave, preko stručnog štaba, do samih igrača, tako da sam siguran da pišemo izuzetno lijepu novu priču Borca", zaključio je Crnov.

Izvor: MONDO

Pratite MONDO SPORT i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu...

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Spasan

Ovaj Borac nece nista napraviti, dali su pare igracima ovim stranim a nisu nikakva pojacanja . Krunic se ne pita nista i to je svima jasno

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC