• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić najbolji do sada, a igrao pod temperaturom

Autor mondo.rs

Zbog toga je zamolio i novinare da ovoga puta preskoči izjave, požurio je u krevet da se što prije oporavi.

Bez ikakve dileme Mirko Ivanić može da se "upiše" u polje najboljih pojedinaca utakmice između Crvene zvezde i Helsinkija (2:0), a po njegovom izlasku iz igre, poslije sat vremena fudbala, bio je vidljiv pad u igri tima Vladana Milojevića.

Nedostajalo je konkretnosti u završnici napada, nije bilo više saradnje njega, Stojkovića i Marina, ali je snalažljivost Milana Pavkova ipak u 90. minutu "dokrajčila" Fince.

S obzirom na to da je Ivanić zaigrao na drugoj poziciji u timu, na desnom boku, pa ostavio daleko bolji utisak nego prije sedam dana protiv Suduve, svi su željeli da čuju njegov komentar utakmice, ali ovoga puta zamolio je novinare da mu izađu u susret.

U prolazu kroz mix-zonu na stadionu "Rajko Mitić" obavijestio je medije da je igrao pod temperaturom, pa da iz tog razloga ne bi želio duže da se zadržava.

Umjesto njega, novinari su zadržali Dušana Jovančića koji je kratko prokomentarisao meč.

"Imamo stvarno dobar rezultat za revanš, ali to ne znači da ćemo da se opustimo. Bili smo bolji i zaslužili ovu pobjedu. Takođe, značila nam je odlična podrška navijača, dali su nam vjetar u leđa", kazao je neumorni vezista poslije pobjede nad Fincima.

Za sedam dana u glavnom gradu ove skandinavske zemlje, Crvena zvezda će željeti da potvrdi pobjedu i da "ovjeri" plasman u treće kolo. Jedina moguća briga je veštačka trava...

"Ne pribojavamo se veštačke trave, nije tu neka velika razlika. Ne razmišljamo o tome", odbacio je tu priču Dušan Jovančić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC