• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad Džerard poruči kolegi: Klope, ostani!

Autor mondo.rs

Legendarni vezista i nekadašnji kapiten Liverpula poručio menadžeru "crvenih" da želi da on bude na Enfildu još "mnogo, mnogo godina".

Priče o eventualnom odlasku Jirgena Klopa iz Liverpula nedavno su se pojavile kada je njemački stručnjak odgovarao na pitanja novinara o tome šta nosi budućnost i koliko dugo bi mogao da ostane u klubu.

Tom prilikom, Klop je izjavio da ne zna ništa sa sigurnošću, ali je pritom i pohvalio Stivena Džerarda, za slučaj da on u doglednoj budućnosti bude napustio kormilo ekipe.

"Ako bi me Liverpul otpustio sutra, onda bi Keni Dagliš bio prvi izbor da bude sljedeći menadžer, ali bi vjerovatno doveli Stivija iz Rendžersa. Ako me pitate ko bi trebalo da bude poslije mene, rekao bih Stivi", rekao je nedavno Klop o toj hipotetičnoj situaciji.

Klop je tom prilikom istakao i da bi u tom slučaju pomogao Džerardu na svaki mogući način na koji bi mogao jer to što ga je on naslijedio nema veze sa njim lično, već da neko mora da dođe na upražnjeno mjesto.

Pojedini mediji na Ostrvu su sve to iskoristili za pravljenje zvučnih naslova i nagađanja kada bi Klopov odlazak mogao da se desi, ali menadžer Rendžersa nema nikakvih dilema.

"Ako čitate njegove riječi pažljivo, kao što sam ja čitao, on kaže 'Ako bi me Liverpul otpustio sutra', Jirgen Klop neće biti optušten sutra. Ne želim da bude otpušten sutra. Radi fantastično", objasnio je Džerard i potom nastavio sa podrškom kolegi na klupi "crvenih".

"Navijač sam Liverpula i siguran sam da svaki navijač Liverpula može da potvrdi ovo što govorim sada. Želimo da ostane mnogo, mnogo godina, i da donese što više uspjeha. Međutim, istovremeno su mi njegove reči veoma laskale", priznao je Džerard.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC