• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma u problemima - povrijeđena dva nosioca igre

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Samo nekoliko sati nakon što je iz Rome potvrđeno da će Pelegrini zbog loma metatarzalne kosti pauzirati dva mjeseca, stigla je nova loša vijest za navijače rimskog kluba.

Italijanska Roma zapala je u velike probleme jer su se povrijedila dva izuzetno važna fudbalera, Henrik Mkitarjan i Lorenco Pelegrini.

Samo nekoliko sati nakon što je iz Rome potvrđeno da će Pelegrini zbog loma metatarzalne kosti pauzirati dva mjeseca, stigla je nova loša vijest za navijače rimskog kluba.

Naime, Mkitarjan će zbog istegnuća prepone biti van terena najvjerovatnije tri sedmice. Sreća u nesreći za Romu je to što ide reprezentativna pauza, pa će fudbaler rođen u Jerevanu propustiti tri ili četiri utakmice, po dvije u Seriji A i Ligi Evrope.

Mkitarjan je ljetos stigao na pozajmicu iz Arsenala, a za "vučicu" je odigrao četiri utakmice, te upisao gol i asistenciju.

Nakon šest kola, Roma se nalazi na šestoj poziciji na tabeli italijanskog prvenstva sa 11 bodova, dok je u prvom kolu drugog po jačini evropskog klupskog takmičenja savladala Bašakšehir Edina Višće rezultatom 4:0.

Trećeg oktobarskog dana izabranike Paula Fonseke očekuje gostovanje Volfsbergeru, koji je istim rezultatom, ali u gostima, savladao Borusiju iz Menhengladbaha.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC