• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siniša Mali uskoro iznosi podatke o novcu datom Zvezdi i Partizanu!

Autor mondo.rs

"Zato je potrebno samo da se izađe sa podatkom koliko smo mi para dali, jer je to posao države, a vi se svađajte koliko god hoćete i albilije tražite za svoje neuspjehe na razne načine i ne zanima me dalje", poručio je Vučić.

 Siniša Mali iznosi podatke koliko je Srbija dala Zvezdi i Partizanu Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Obećanje će biti ispunjeno!

Poslije "vječitog" derbija odigranog krajem septembra, u kom su crno-bijeli slavili 2:0, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je najavio da će saopštiti podatke o novcu koji Zvezda i Partizan dobili od države.

Možda će vas zanimati

Gostujući ove nedjelje na TV Prva, Vučić je kazao da će ministar finansija Siniša Mali sutra ili prekosutra iznijeti podatke koje je predsjednik obećao - koliko je para dato najvećim srpskim klubovima -  Crvenoj zvezdi i Partizanu.

On je za TV Prva naglasio da će građani onda moći da vide koliko je koje javno preduzeće dalo nova tim klubovima, i koliko je para država potrošila i na jedne i na druge.

Vučić je ocijenio da i pored toga oni "samo kukaju".

"Ne samo da će se vidjeti šta je država dala direktno, već i javna preduzeća, šta je dala Srbija, a šta Beograd, lokalne samouprave i da svi vide ljudi koliko smo para potrošili i na jedne i na druge, a kako i jedni i drugi samo kukaju na državu kada im tako odgovara, pošto je uvijek najlakše alibi tražiti u držaavi i okriviti je za nešto", naveo je Vučić.

Predsjednik Srbije naveo je da postoji svađa između partizanovaca i zvedaša, pa se "jedni sjećaju penala koji je za Zvezdu sviran protiv Inđije, a ovi drugi poništenog gola Zvezde protiv Partizana".

"Zato je potrebno samo da se izađe sa podatkom koliko smo mi para dali, jer je to posao države, a vi se svađajte koliko god hoćete i albilije tražite za svoje neuspjehe na razne načine i ne zanima me dalje".


U međuvremenu se Partizan oglasio poslije prve izjave predsjednika Srbije i javnosti objavio podatke o dobijenom novcu, gdje su prikazali prihode i sponzora u period od 2014. do 2019. godine, uz zahvalnost na pomoći i inicijativi da se prikažu tačne brojke.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC