• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo uopšte nije dobro: Jović odsječen od igre Reala, 50 metara od gola!

Krila ga ignorišu, a on loptu jedino može da dobije na sredini terena...

Ne ide, pa ne ide...

Bilo je jasno da je Luki Joviću posle mučnih priprema tokom kojih je dobijao malo prostora, usljed povreda i isključenja saigrača, potreban pogodak kojim će vratiti poljuljano samopouzdanje, ali za sada ne može da pronađe formu iz Frankfurta.

Možda će vas zanimati

 Istina, Jović je postigao već gol za Real Madrid na meču protiv Osasune, međutim zbog marginalnog ofsajda i reakcije VAR tehnologije - pogodak je poništen.

To je možda dodatno "slomilo" Jovića koji je tokom FIFA reprezentativne pauze, kada nije pozvan za Srbiju zbog svađe sa Tumbakovićem, dodatno radio na treninzima Real Madrida i - malo zbog toga, a malo zbog iznenadnog odsustva Azara - dobio ponovo priliku u startnoj postavi.

Zizu je dozvolio Belgijancu da posjeti suprugu koja se porodila, tako da je dan pred meč sa Majorkom morao da mijenja sve planove, što se moglo vidjeti i po sastavu.

Usljed odsustva Azara, kao i još Karvahala, Varana, Nača, Krosa, Modrića, Bejla i Asensija, na teren je poslao vrlo čudno složenu ekipu, sa dvojicom napadača (Benzema i Jović), trojicom ofanzivaca (Isko, Rodrigez i Vinisijus) i samo jednim pravim zadnjim veznim (Kazemiro).


Ekipa je bila bez balansa na dvije strane terena, djelovalo je da Isko i Rodrigez nisu sigurni šta su njihovi zadaci, dok je Vinisijus bjesomučno "solirao" i pokušavao da postane heroj.

Tako su u napadu potpuno ignorisani Benzema i Jović, s tim da je srpski napadač prošao mnogo gore pošto je igrao polulijevo, bez ikakvog uticaja na igru svog tima, a to najbolje pokazuje statistika objavljena poslije poraza od Majorke (1:0).

Za 66 minuta na terenu Jović je imao svega 25 dodira sa loptom, bez šuta ka golu Majorke, dok je interesantno i da NIJEDNOM loptu nije dobio u kaznenom prostoru rivala, iako se tu ubjedljivo najbolje snalazi.



Po "mapi" na kojoj se vidi gdje je imao kontakte s loptom - vidi se da je to najčešće bilo na centru igrališta, daleko od bilo kakve opasnosti...

Jasno je da će zbog ovoga dobiti žestoke kritike španske javnosti koja ga pritiska zbog "nula golova" ove sezone i poslije 63 dana od dolaska u Real Madrid, ali je jasno da krivica nije samo na njemu, već na igri Real Madrida u kojoj očigledno pojedini igraju sami za sebe.

Zinedin Zidan će imati vrlo težak zadatak da to ispravi pošto Real Madrid ne djeluje ni blizu tako opasno kako se očekivalo poslije ulaganja 300 miliona evra.



Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC