• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real pozajmio "norveško čudo", "norveško čudo" za vratom Realu!

Autor mondo.rs

Istog leta, Betis se rastao sa Kikeom Setijenom razočaran što nije izborio Evropu, pa se našao u borbi za opstanak.

Posle Herenvena i Vitesea, Real Madrid nastavio je da pozajmljuje Martina Odegarda i prošlog leta izabrao Real Sosijedad za njegov sledeći klub u kom će čekati šansu da zaigra i na "Santijago Bernabeu" stadionu.

Posle 9. kola Primere, klub iz San Sebastijana sa "norveškim čudom" na poziciji "desetke" ponovo je za vratom najtrofejnijem klubu u zemlji.

Možda će vas zanimati

Pred 28.400 navijača na "Anoeti", gosti su po pljusku poveli sedmim golom Lorena na osam mečeva ove sezone, a onda doživeli novi poraz koji ih ostavlja u borbi za opstanak: Real Sosijedad - Betis 3:1 (2:1).

Pročitajte sve rezultate, strelce i tabelu Primere.

Zeleno-beli sa "Viljamarina" letos su procenili da je trenutak za rastanak sa Kikeom Setijenom, trenerom koji ih je umalo uveo u Ligu Evrope, pa su postavili Đoana Rubija i sa veoma jakim i respektabilnim timom za španske uslove završili u - borbi za opstanak.

Nespretnom reakcijom na svom petercu Havi Garsija nagovestio je preokret, koji je potom usledio preko starog-dobrog golgetera iz Brazila, Vilijana Žozea. On je u 36. minutu natrčao na loptu Hosebe Zaldue sa desne strane i "iz prve" savladao Đoela Roblesa za 2:1.

Real Sosijedad: Remiro - Zaldua, L'Norman, Zulbeldija, Monreal - Merino, Gevara (Sangali) - Portu, Odegard, Ojarzabal - Vilijan Žoze (Isak).

Betis: Robles - Barahan, Mandi, Bartra, Moreno (Alfonso) - Hoakin, Fekir, Garsija, Kanales (Gvardado) - Iglesijas (Teljo), Loren.

Golman gostiju bio je statičan i u 58. minutu, kada je Odegard lob pasom u srce šesnaesterca pronašao Mikela Ojarzabala, ovaj odložio po zemlji za Portua, a vezista drugim golom u sezoni potvrdio prekid mini-serije od dva poraza pre i posle pauze za UEFA kvalifikacije.

Sosijedad je imao skor 4-1-1 do gostovanja Sevilji na "Pichuanu", kada je doživeo dramatičan poraz od 3:2 i "potvrdio" ga naredne sedmoce i San Sebastijanu iz kog je bodove odneo Hetafe. Trener Imanol Algasil iskoristio je "brejk" u La Ligi da poveže redove ekipe i ponovo zadovolji ukuse navijača koji su renovirani stadion ispunili u zavidnom procentu ove nedelje popodne.

"Anoeta" prima 39.500 gledalaca, a prosek ove sezone iznosi oko 30.000.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC